merhaba yardım edermisiniz.

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
merhabalar ben bu forumda ve hobide yeni tecrübesiz bir kardeşinizim umarım tecrübelerinizden mahrum bırakmassınız beni.
sorularım şunlar ben mavişi yaklaşık 1 ay önce forumdan SONER DURMUŞ abiden aldım kuş maşallah çok hareketli çok yaramaz kuşumun rengine gri kanatlı gökmavisi diyemiyorum çünkü kanatları gri değil bu kuşun renk mutasyonu tam olarak nedir.
elimin içini girip aynı kuluçkadaymış gibi yatıyor elimi çektiğim zaman ötüp elimi arıyor 35 günlükken almıştım bu hareketinin sebebi nedir.
birde çok uğraştım sonunda elime alıştırdım elime omzuma geliyor kafesinden uçarak yanıma geliyor ama bazen elime gelirken tereddüt ediyor acaba bana güvenmiyormu.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler sürç-ü lisan ettiysem affedin dediğim gibi forumda daha yeniyim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
mustafa bey
forumumuzda bir çok bilgi mevcuttur
onları okusanız cevaplarınızı ve ilerideki soracağınız soruların cevaplarınıda bulursunuz...

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
mert bey çok özür dilerim  ama forumu araştırdım biraz daha doğrusu yeni olduğum için nereye bakacağımı bilemedim acaba hangi konuya bakmalıyım yardımcı olabilirmisiniz zahmet olmaz ise çok teşekkür ederim.  confusedtw

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
Mert bey teşekkür ederim iki sorumun cevabını buldum ama bir sorumun cevabını bulamadım kuşum bu avucun içine girip uyuma hareketini neden yapıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba zahmet olmaz ise teşekkür ederim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mustafa KAPAL' Alıntı:
Mert bey teşekkür ederim iki sorumun cevabını buldum ama bir sorumun cevabını bulamadım kuşum bu avucun içine girip uyuma hareketini neden yapıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba zahmet olmaz ise teşekkür ederim
iç güdüsel kendini orada ( karanlıkta ) daha güvende hissediyor.  zamanla bırakacaktır bu  huyunu