Vedat abi ben bildiğin üzere yeni başladım folluk diye aratınca google da bulamıyorum sendekinin fotoğrafını internete yukleyebilir misin görmem için ?Vedat ŞEN' Alıntı:Folluk ve yuvalık aynı şeyler değildir.. Yuvalık bildiğin yuvalık fakat folluk plastikten veya ahşaptan yapılan ortası oyuk ve yuvalığın içine yerleştirilen kısımdır.. Temizlik açısından kullanışlıdır.. Ayrıca Kum yazın bazı kişiler tarafından tercih edilsede saman uygun değildir.. En uygunu hamster talaşı olarak satılan talaştır.. Onunda kalın çöplerinin ayıklanması uygun olur.. İyi forumlar dilerim...
+11Vedat ŞEN' Alıntı:Folluk ve yuvalık aynı şeyler değildir.. Yuvalık bildiğin yuvalık fakat folluk plastikten veya ahşaptan yapılan ortası oyuk ve yuvalığın içine yerleştirilen kısımdır.. Temizlik açısından kullanışlıdır.. Ayrıca Kum yazın bazı kişiler tarafından tercih edilsede saman uygun değildir.. En uygunu hamster talaşı olarak satılan talaştır.. Onunda kalın çöplerinin ayıklanması uygun olur.. İyi forumlar dilerim...
Vedat ŞEN' Alıntı:Folluk ve yuvalık aynı şeyler değildir.. Yuvalık bildiğin yuvalık fakat folluk plastikten veya ahşaptan yapılan ortası oyuk ve yuvalığın içine yerleştirilen kısımdır.. Temizlik açısından kullanışlıdır.. Ayrıca Kum yazın bazı kişiler tarafından tercih edilsede saman uygun değildir.. En uygunu hamster talaşı olarak satılan talaştır.. Onunda kalın çöplerinin ayıklanması uygun olur.. İyi forumlar dilerim...
Arkadaşın paylaştığı gibi hayırlısı olsun...Ege GÜLBAHAR' Alıntı:Vedat abi ben bildiğin üzere yeni başladım folluk diye aratınca google da bulamıyorum sendekinin fotoğrafını internete yukleyebilir misin görmem için ?
Vedat ŞEN' Alıntı:Folluk ve yuvalık aynı şeyler değildir.. Yuvalık bildiğin yuvalık fakat folluk plastikten veya ahşaptan yapılan ortası oyuk ve yuvalığın içine yerleştirilen kısımdır.. Temizlik açısından kullanışlıdır.. Ayrıca Kum yazın bazı kişiler tarafından tercih edilsede saman uygun değildir.. En uygunu hamster talaşı olarak satılan talaştır.. Onunda kalın çöplerinin ayıklanması uygun olur.. İyi forumlar dilerim...