Merhabalar Arkadaşlar 1 Çiftim var çifleşme konusunda yardım istiyorum

Diyarbekirli

Yeni Üyemiz
Adı
Eyyüp
Soyadı
Can
Merhabalar tekrardan herkese hayırlı işler ve sağlıklı bol üretimler olsun üstadlarımdan yardım almak istiyorum şimdi bende bi çek kırması kzıışmış erkek var arkadasta dişi fazladan jumbo kırması vardı onuda aldım erkeğin yanına bunları 1 ay oldu yanyana koyalı erkek bu dişiye yem falan kusuyor mamalarını yemlerini eksik etmiyorum ama dişi bir türlü kızışmadı napabilirim Beni aydınlatır mısınız ? :)

kuşlar bunlar

selçuk ata

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
ata
Anlaşıyorlar kuslar sıkıntı yok dişinin kızışmasını bekle kuslara zaman tanı çiftleşme olacak ve yavru alacaksın inşallah

Diyarbekirli

Yeni Üyemiz
Adı
Eyyüp
Soyadı
Can
Selçuk ATA' Alıntı:
Anlaşıyorlar kuslar sıkıntı yok dişinin kızışmasını bekle kuslara zaman tanı çiftleşme olacak ve yavru alacaksın inşallah
İnşallah ne kadar bir süre içinde kızgınlaşır veya daha fazla be yapabilirim belki eksiklerim vardır beni aydınlatır mısınız ?

samatyalı

Üyemiz
Yem kusuyorsa ve anlaşıyorlarsa önümüz yaz havalar ısındıkça onlarda çiftleşmeye başlar extradan bişey yapmanıxa gerek yok mama su yem
Bunları eksik etmeyin gerisi zamanla gelir iyi günler

samatyalı hobi amaçlı üretici

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
ben mama su yem v.b. her şartı sağladım,çok da iyi anlaşıyorlar.ama sonuç...
1. kuluçka 7 yumurta hepsi boş
2. kuluçka 7 yumurta hepsi boş
ilk defa yapıyorsanız bu iş şans işi.o kadar çok istiyorum ki minik bebişlerin olmasını ama son şansı deneyeceğim 3. kuluçka ile.olmazsa olmuyormuş diyeceğim ve vazgeçeceğim....

Diyarbekirli

Yeni Üyemiz
Adı
Eyyüp
Soyadı
Can
benim dişiden daha önce yavru alındığını söyledi arkadas ve az önce dişiye baktım ceresi daha önce acık mavi idi komple simdi sanki kahverngi oluyor kızışmaya baslıyo yoksa yanılıyor muyum ? aşağıya foto attım tam emin değilim sizde bakar mısınız?

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
Kuşların yeri sürekli aynı yerde sabit olmalı mama yem temizlik dısında rahatsız etmemelisiniz resimler balkonda çekilmiş sanırsam gün içerisinde balkona cıkarıyosunuz fakat hata yapıyosunuz.. en buyuk önemli şey şartları sağladıkdan sonra SABIRLI olmalısınız..

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
bu kuşlar sosyal hayvanlar ve kalabalığı severler. Alamazsınız demiyorum ama tek çiftten yavru alma olasılığınız düşüktür. İmkanınız varsa 1 çift daha koyun yanına..herşey çok daha kolay olur..

Diyarbekirli

Yeni Üyemiz
Adı
Eyyüp
Soyadı
Can
Ender BAYRAKTAR' Alıntı:
Kuşların yeri sürekli aynı yerde sabit olmalı mama yem temizlik dısında rahatsız etmemelisiniz resimler balkonda çekilmiş sanırsam gün içerisinde balkona cıkarıyosunuz fakat hata yapıyosunuz.. en buyuk önemli şey şartları sağladıkdan sonra SABIRLI olmalısınız..
Yaklasık 2 3 gündür havalar güzel olduğundan balkona cıkarıp güneş görsünler dedim tamam bundan sonra hiç karışmayacağım

Diyarbekirli

Yeni Üyemiz
Adı
Eyyüp
Soyadı
Can
O.Sami ŞEN' Alıntı:
bu kuşlar sosyal hayvanlar ve kalabalığı severler. Alamazsınız demiyorum ama tek çiftten yavru alma olasılığınız düşüktür. İmkanınız varsa 1 çift daha koyun yanına..herşey çok daha kolay olur..
Şuanlık imkanlar kısıtlı o yüzden şimdilik alamam ☺ Ama kendilerini yalnız hissetmesinler diye küçük bi mp3 çalar var youtubeden çiftleşme sesini indirip orta seviyede ses ile biraz uzaklarına bırakıp açıyorum ve cıldırıyorlar Umarım bu iyi oluyordur onlar için ?