Arkadaşlar merhabalar.. benim yavruyken aldıgım bir dişi muhabbetim vardı.bize çok alıştı. Konusuyor elimize falan geliyor. Son zamanlarda ısırmaya başladı ve baktım ki cok kızışmış.kuşçuya götürdüğümde evet çok kızışmış ve çifleştirmen lazım dedi. Bende orada anlaştığı bir erkeği aldım önce ayrı sonra da aynı kafeslere koydum fakan benım dişi cok fena oldupu için hiç rahat vermiyordu yem bile yedirmiyordu sonrasında da erkek öldü. Bende arkadasımın erkeğini getirdim onunlada hiç anlaşamadı kavga ediyorlardı onları da ayırdım geri verdim şimdide biraz daha büyük görünen bir erkek aldım hani baskın olur biziö dişinin hakkından gelir diye fakat yine bir sonuca ulaşamadım yine anlasamıyorlar ve bir kafes daha aldım ayırdım yanyana koydum dişi cok azgın tellere tırmanıyor kur yapıyor fakat erkek hiç oralı deil. Hiç ilgi göstermiyor. Erkeğe azdırıcı yemler yumurta maması suyuna vitamin ballı yem kalamar kemiği bitaminli gaga taşı yani bakımları felan herşeyi tam bir şekilde bakılıyor. Follukta etkeğin kafesinde takılı fakat erkek nijer togumu yiyiyor sürekli tüylerini kabartıp uyuyor. Benim yanlış yaptıgım bir şeylermi var dişimi kuşcuya götürüp erkeklerin içine attığım zaman da da hepsiyle kavga ediyor ne yapmam çifleştirme için başka ne yapmam lazım acil yardımlarınızı bekliyorum..