Merhabalar Hatay dan Ali..

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
merhaba arkadaşlar  muhabbet kuş merakım yeni başladı herşeyin hayırlısı olsun diyorum

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Aileye hoşgeldiniz. Nick'inizi değiştirirseniz eğer güzel olacaktır. site kuralı olarak isim ve soyisim kullanılmalıdır iyi günler.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ali bey aileye hoş geldiniz . Muhabbet severlerin buluştuğu doğru adrestesiniz . Forumu biraz karıştırınca da göreceksiniz ki bu forumda aradığınız her sorunun cevabı mutlaka vardır

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
Enver ERGİN.' Alıntı:
Aileye hoşgeldiniz. Nick'inizi değiştirirseniz eğer güzel olacaktır. site kuralı olarak isim ve soyisim kullanılmalıdır iyi günler.
Hoşbulduk nickimi degiştirdim.

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Ali bey aileye hoş geldiniz . Muhabbet severlerin buluştuğu doğru adrestesiniz . Forumu biraz karıştırınca da göreceksiniz ki bu forumda aradığınız her sorunun cevabı mutlaka vardır
Hoşbulduk Fatih bey dediginiz gibi dogru adresdeyim kafamdaki soru işaretlerini yok etmek burdayım zaten herşeyin hayırlısı olsun

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Ali bey hoş geldiniz.Yalnız Muhabbet kuşu yerine Muhammet yazmıssınız.Yanlışlıkla yazdıgınızı dusunuyorum keza ben o yüce ismi söylerken yüreğim titriyo biraz daha duyarlıyım bu konuda düzelteceginizi umarım iyi forumlar

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Ali bey hoş geldiniz.Yalnız Muhabbet kuşu yerine Muhammet yazmıssınız.Yanlışlıkla yazdıgınızı dusunuyorum keza ben o yüce ismi söylerken yüreğim titriyo biraz daha duyarlıyım bu konuda düzelteceginizi umarım iyi forumlar
Hoşbulduk haydar bey evet  yanlış yazmışım kusura bakmayın  :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Fatih MANSIZ' Alıntı: