Hoşbulduk nickimi degiştirdim.Enver ERGİN.' Alıntı:Aileye hoşgeldiniz. Nick'inizi değiştirirseniz eğer güzel olacaktır. site kuralı olarak isim ve soyisim kullanılmalıdır iyi günler.
Hoşbulduk Fatih bey dediginiz gibi dogru adresdeyim kafamdaki soru işaretlerini yok etmek burdayım zaten herşeyin hayırlısı olsunFatih MANSIZ' Alıntı:Ali bey aileye hoş geldiniz . Muhabbet severlerin buluştuğu doğru adrestesiniz . Forumu biraz karıştırınca da göreceksiniz ki bu forumda aradığınız her sorunun cevabı mutlaka vardır
Hoşbulduk haydar bey evet yanlış yazmışım kusura bakmayınHaydar ULUTUZ' Alıntı:Ali bey hoş geldiniz.Yalnız Muhabbet kuşu yerine Muhammet yazmıssınız.Yanlışlıkla yazdıgınızı dusunuyorum keza ben o yüce ismi söylerken yüreğim titriyo biraz daha duyarlıyım bu konuda düzelteceginizi umarım iyi forumlar
Hoşbulduk...Mert beyMert AYDIN' Alıntı:hoşgeldiniz..
Fatih MANSIZ' Alıntı:Ali bey aileye hoş geldiniz . Muhabbet severlerin buluştuğu doğru adrestesiniz . Forumu biraz karıştırınca da göreceksiniz ki bu forumda aradığınız her sorunun cevabı mutlaka vardır
Ali BAYRAKTAR' Alıntı:merhaba arkadaşlar muhabbet kuş merakım yeni başladı herşeyin hayırlısı olsun diyorum
[/quote
Mert AYDIN' Alıntı:hoşgeldiniz..
Hoşbulduk murat kardeşMurat TÜRKAY' Alıntı:Ailemize hoş grldin kardeş
hoşbulduk kemal beyKemal AKBULUT' Alıntı:HOŞGELDIN ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN SLM