Merhabalar

Girayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Girayhan
Soyadı
DAĞ
Herkese selamlar,

İsmim Girayhan 18 yaşındayım.Tuzla Endüstri Meslek Lisesini geçen sene bitirdim.Üniversiteye

hazırlanıyorum.İngilizce okuyorum inşallah ingilizce öğretmeni olmayı düşünüyorum.İstanbulda

Tuzlanın yayla mahallesinde oturuyorum.

Buda dün Cihan Aytan abimden aldığım kuşun resmi hemen alıştı yalnız cama çarptı :(

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kardeşim hayırlı olsun çok güzel bir seçim yaptın cama çarpmış olması biraz üzücü geçmiş olsun  tabii ama hemen salmasaydın keşke olsun yinede ele geliyor çabuk alışacak sizlere maşallah ...

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Merhaba hayırlı olsun inşallah istediğin bölümü kazanır ve hayallerinle süslersin hayatını muhabbet kuşu alddıysan yandın ddemekki artık sende ilerdde üretim işine giriceksin :D

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
YAVRUNUN MAŞALLAHI VAR
CİHAN KARDEŞİM GÜZEL YAVRULAR ÇIKARTIR  ;)

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Güle Güle Besle  Hayırlı Olsun Hoş Geldiniz

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim. Keşke kuşu kafeste bir hafta kadar tutup daha sonra salsaydın ortama alışması için. Çarpmadan dolayı inşallah birşey yoktur kuşta. Bir iki kere çarpınca düzeliyo gerçi ucmaları fakat hasar almadan öğrenmesi lazım  ;)

Girayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Girayhan
Soyadı
DAĞ
Sabırsızım biraz  :)

Evde bir fotoğraf makinası daha vardı o daha güzelmiş onla çektim daha iyi görülsün diye

buyrun yorumlarınız

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Hoş geldin Kuşun hayırlı olsun. Cihan ın kuşlarının maşallahı var.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
öncelikle ailemize hoşgeldiniz Girayhan kardeşim sefa getirdiniz.yeni mubişiniz hayırlı olsun güle güle besleyiniz.Cihan kardeşimizin mubişleri ev üretimi olduğu için 10 numara kuşlardır.ilgi alaka onda tek tek sevgi ile büyütür maşallah...