MERSIMDE YEM FIYATLARI COK DUSTU 25 KG 32 TL

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞLAR NE KADAR NEGATİF BAKIYORSUNUZ SİZLERE BAYILIYORUM KARDEŞİMİZ KIYAĞIN KIYAĞINI YAPIYOR SİZLER BAHANELER ÜRETİYORSUNUZ KARDEŞİMİZ KENDİ SATMIYOR BİLGİ PAYLAŞIYOR EVET    BEN BU ARKADAŞIMIZA KENDİM VE NEGATİF DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN ADINA KATILIM VE PAYLAŞIMLARI İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VAR OL SAĞOL TOPTANCILARIN TELOFONLARINI YAYINLADA KONUŞALIM KARDEŞ ARZULAR ŞELALE
alkisd alkisd alkisd brovo kemal abi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kontak kuranlar  msj olarak  belirtirse seviniriz....

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
özellikle acık akdarı aldığımız yerler nerden alıyor sanki bu tur italatcılardan alıyor.sonra bize satıyor.onlardan aldığınız yemin mersinden gelmediğini nerden biliyoruz.bende en son 2.4 tan alabildim kilosunu nakliye hariç korkunç fark var arada.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Yemi kullandıktan sonra bilgi paylaşımı olursa, herkeze faydası olur diye düşünüyorum.Saygılar

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:
özellikle acık akdarı aldığımız yerler nerden alıyor sanki bu tur italatcılardan alıyor.sonra bize satıyor.onlardan aldığınız yemin mersinden gelmediğini nerden biliyoruz.bende en son 2.4 tan alabildim kilosunu nakliye hariç korkunç fark var arada.
sana katılmamak elde değil, brak açık yemi...bence markalı 25kg torbalar bile bu ithal mallardandır. Burada tek yapılan ambalaj olayı var, gerisi gemi ile konteynerlar içinde geliyor. Hatta mal Çinden geliyorsa, kağıt torba ambalajını bile müşterinin isteğine göre baskılı yapıp, hazır 25kg torbalarda ambalajlanmış halde geliyordur. Yani buradaki firmaya sadece malı teslim alıp, depolayıp ve pazarlamak kalıyor.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Yemin resmini ekleseniz bir görsek ve sizin kullandık dan sonra ki izlenimlerinizi paylaşsanız bizim için fikir edinmemize yardımcı olur.Paylaşım için teşekkürler...İnşallah yem firmaları da duyar da sürekli artış için de olan yem fiyatları inişe geçer....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Sedat TAÇGÜN' Alıntı:
amlayamıyorum burda zatem 20 gum omcesıme kadar yemım cuvalı 75 tlydı sade ak darı
Evet daha önce yemi 75-85 tl arası alıyorduk...Yerli yem tükendiğinden elinde az olanlarda fiyatı artırdı.Şuan 120tl 50 kg lik çuval, bir ay sonra sanırım daha da artacak...
Yerli üreticide kalmadığından toptancılar Mersindeki liman gibi ithal yem getirmeye başladı galiba... ;)

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
SLMLRRRR
BEN BUGÜN GÖRÜŞTÜM.YEMİN KİLOSU 1.75 TL.
ÇUVAL 50 KG:87.5
25 KİLOSU:43.5''a geliyor.32 değil yani.markasını soruyorum karışık yem diyor.neolduğu belli değil.alan arkadaşım yemin fotosunu yayınlarsan sevinirim.

tşk.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
az önce telefonla görüstüm, 3 ton kadar varmış o da birmiş...gerisi gelir mi o da şu an için belli değilmiş.