MERSİN DE EMRAH KARDEŞİMİN ZİYARETİ (ABDURRAHMAN ERSÖZ)

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz

Emrah kardeşim siteye actığım konuyu görünce hemen mail atmış bana sağolsun telefonlaştık ama saatlerin uymamasından dolayı emrah kipa ya geldik bir kahve içtik  (tantuni yi kacırdık ama ) cok sıcak karşıladı benim işimden dolayı fazla görüşemedik ama cok güzel di ben cok mutlu oldum tekrardan sonsuz teşekkürler bu arada emrah sözlenmiş evliliğe doğru gidiyor kendisine bir ömür boyu mutluluklar dilerim inşallah tekrar görüşmek dileği ile

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu tanışmalar ve kaynaşmalar çok güzel ALLAH dostlukları bozmasın
            Dostlukların pekişmesine katkı sağlayıp bunları bizimle paylaştığı için
                                                                        Abdurrahman arkadaşımıza teşekkürler.

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Ben de Abdurrahman kardeşimi tanıdığım için çok mutlu oldum.iyi dilekleri için de şimdiden teşekkürler,Mersin e yolu düşen herkesi ağırlamak isterim elimden geldiği kadar,inşallah Isparta ya yolumuz düşerse Abdurrahman ile mutlaka görüşeceğiz.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    MuhabbetKuşu severleri bir arada görmek çok güzel..
    Emrah bey, ömür boyu mutluluklar..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
SELAHATTİN ABİ ALLAH SENDEN BİNKERE RAZI NOLSUN BU SİTEYİ KURMAKLA BURDA NE KADAR ÇOK ARKADAŞI BİR BİRİNİ TANIMA FIRSATINI, SAĞLADIN YÜZ YÜZE GÖRÜŞMELER ARTTI GÖRÜŞEMEYEN ARKADAŞLAR NEKADAR CANDAN BURADA BİR BİRLERİYLE MUHABBET EDİYORLAR

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    MuhabbetKuşu severleri bir arada görmek çok güzel..
    Emrah bey, ömür boyu mutluluklar..
çok teşekkür ederim Yılmaz Bey,darısı bütün bekârların başına:)