E euphrates Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 302 Konum Mersin Adı Fırat Soyadı Akad 15 Ocak 2014 #1 Merhaba arkadaşlarım bu gün çiftimin erkeği öldüğü için dişime çekoslovak veya ingiliz kırığı erkek arıyorum eğer üretici arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlarım bu gün çiftimin erkeği öldüğü için dişime çekoslovak veya ingiliz kırığı erkek arıyorum eğer üretici arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.
A Abdullah ÜSPÜR Yeni Üyemiz Katılım 27 Ara 2013 Mesajlar 11 Konum mersin Adı Abdullah Soyadı ispir 15 Ocak 2014 #2 inşallah en kısa zamanda bulursunuz.
S semihgul Üyemiz Katılım 10 Kas 2011 Mesajlar 44 Konum Adana Web sitesi www.semihgul.com.tr Adı Semih Soyadı GÜL 15 Ocak 2014 #3 Geçmiş olsun, aradığınızı bulmanız dileğiyle.
E euphrates Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 302 Konum Mersin Adı Fırat Soyadı Akad 16 Ocak 2014 #4 teşekkürler arkadaşlar, çok şükür buldum hemde tam istediğim gibi çok kızgın behlül mübarek hemen dişiyi kovalamaya başladı
teşekkürler arkadaşlar, çok şükür buldum hemde tam istediğim gibi çok kızgın behlül mübarek hemen dişiyi kovalamaya başladı