E euphrates Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 302 Konum Mersin Adı Fırat Soyadı Akad 3 Ocak 2014 #1 merhaba arkadaşlar bu videoyu izlediğinizde Michael Miller'in kuşlarına yaptığı mam ile bombaya çevirdiğini anlaya bilirsiniz. www.youtube.com/embed/SU2zsnIYmcE
merhaba arkadaşlar bu videoyu izlediğinizde Michael Miller'in kuşlarına yaptığı mam ile bombaya çevirdiğini anlaya bilirsiniz. www.youtube.com/embed/SU2zsnIYmcE
A ahkara46 Uzman Üyemiz Katılım 11 Mar 2013 Mesajlar 406 Konum İzmir Adı ahmet Soyadı kara 3 Ocak 2014 #2 mamaya eklediği mama katkısından deli natüre mama, breedmax, ferti-vit, probi-zyme probiyotik, sarımsak tozu, mavi-yeşil alg tozu vb bir çok şey ekliyor ama bir çoğunu anlamadım ve bazılarını bulamayız gibi geliyor...
mamaya eklediği mama katkısından deli natüre mama, breedmax, ferti-vit, probi-zyme probiyotik, sarımsak tozu, mavi-yeşil alg tozu vb bir çok şey ekliyor ama bir çoğunu anlamadım ve bazılarını bulamayız gibi geliyor...
E euphrates Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 302 Konum Mersin Adı Fırat Soyadı Akad 4 Ocak 2014 #3 bu kadar şeyin katıldığı mamayı yiyen kuşa bişey olmaz sanırım, görünce yararlı olacağını düşünerek siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.
bu kadar şeyin katıldığı mamayı yiyen kuşa bişey olmaz sanırım, görünce yararlı olacağını düşünerek siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.
deli_kabus1@hotmail.com Uzman Üyemiz Katılım 28 Mar 2012 Mesajlar 380 Konum gaziantep Adı yasin Soyadı yılmaz 4 Ocak 2014 #4 bomba yapmış daha
E Enver.Ergin Uzman Üyemiz Katılım 11 Tem 2012 Mesajlar 429 Konum İzmir Adı Enver Soyadı ERGIN 5 Ocak 2014 #5 Paylaşım için teşekkürler. Valla İngilizcesi olan yada Dayının ne dediğini anlayan birisi listeyi buraya çıkarırsa çok makbule geçer
Paylaşım için teşekkürler. Valla İngilizcesi olan yada Dayının ne dediğini anlayan birisi listeyi buraya çıkarırsa çok makbule geçer
E emeget Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2016 Mesajlar 24 Konum van Adı savaş Soyadı şen 29 Ara 2016 #6 Konuyu hortlatacağım ancak çok şaşırtıcı bir mesele var ortada. Michael Miller'in aşağıda linkte verdiğim mama tarifini şaşkınlıkla izledim. Adam resmen atlar için olan besin desteklerini kullanıyor kuşlarına. Ben bir ürün almadan önce güvercinler için olanı muhabbetlere uyar mı diye düşünüyorum ;D adam at vitamini kullanıyor. https://www.youtube.com/watch?v=B1I-WuZQGQo
Konuyu hortlatacağım ancak çok şaşırtıcı bir mesele var ortada. Michael Miller'in aşağıda linkte verdiğim mama tarifini şaşkınlıkla izledim. Adam resmen atlar için olan besin desteklerini kullanıyor kuşlarına. Ben bir ürün almadan önce güvercinler için olanı muhabbetlere uyar mı diye düşünüyorum ;D adam at vitamini kullanıyor. https://www.youtube.com/watch?v=B1I-WuZQGQo