mıknatısla cinsiyet tespiti

shiftdelete

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Türk
Yahya SAYIN' Alıntı:
İnansan ne yazar inanmasan ne yazar... kimsenin siz inandınız diye cebine birşey girmeyecek...İnanmadınız diye de bir kaybı olmayacak...Arkadaş kendince yararlı görmiş paylaşmış...Sizi inandırmak içinde kafa yorup video paylaşacak öylemi vayy  beee...
Hocam yazdıklarımda yanlış bir kelime ya da söz gördünüz mü?
Ben sadece mantıklı bir açıklama getirdim.
Madem öyle bir şey varsa dedim denemesi bedava.
Tabiki kimsenin kimseyi inandırmasına lüzum yok ama inanlar varsada deneyelim herkes görsün ne dersiniz?

İp sabitlenip bir yere takılır.Hiçbir müdahale olmaz.kuş altına getirilir.
Dediğiniz gibi manyetik alan varsa ipteki değişmeler gözlemlenir.
Bizde öğrenmiş oluruz.

kuşçu33

Yeni Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
DOĞAN
Ben onu bunu bilmem yarın deniyorum o kadar. sadece videoda erkek diye belirlediği kuşta da daireler çizdiğini gördüm, sonra dikine falan da gitti, o kısmı tam anlamadım. En iyisi zaten erkek ve dişi olduğunu bildiğim bir çiftimin üzerinde bu hareketi deneyip tecrübe edicem.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ethem YAMAN' Alıntı:
büyük hurafe hemde videoyu cekenler elleri ile yön vermiş mıknatısa başka birşey değil ..
Ethem YAMAN' Alıntı:
denedim dişi kuşta da erkek kuşta da mıknatıs hareket bile etmedi çok saçma birşey :D:D
Levent ULUCA' Alıntı:
HURAFE İŞLER BUNLAR EFENDİM GEÇİNİZ.. :mad:
Sizi niye bu kadar ilğilendirdi anlamıyorum, işine gelmiyorsa kullanma kardeşim, niye çamur atıyorsunuzi laf ebeliği yapıyorsunuz ki... işine gelen kullanır, işine gelmeyen kullanmaz, burda bir emek var arkadaş paylaşmış, emege saygı...

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,6879.0.html

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13436.msg190368.html#msg190368

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,1616.msg16041.html#msg16041

kanarya cinsiyet ayırımı
[/quote]

Find gender of your Birds and Parrots

Meleezyalı üreticiler , kısacası Avrupalı kullanıyor...Biz paylaşınca hurafe deniyor, bilimsel açıklama isteniyor...Ama çok konuşan muhalefet edenlerinbile gizlice işin işinden çıkamayınca kullandığını duyuyoruz... smileki smileki smileki

[url=http://bit.ly/c25MCx]

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Yahya SAYIN' Alıntı:
Sizi niye bu kadar ilğilendirdi anlamıyorum, işine gelmiyorsa kullanma kardeşim, niye çamur atıyorsunuzi laf ebeliği yapıyorsunuz ki... işine gelen kullanır, işine gelmeyen kullanmaz, burda bir emek var arkadaş paylaşmış, emege saygı...
yahya abi ben deneyip gördüğümü söylüyorum bu neden sana böyle sinir yapıyor anlamıyorum. bana göre saçmalık denedim gördüm kimseye çamur atıldıgı yok gereksiz yere hiddetlenip gerginlik yaratarak sizin yaptıgınız hoş değil .. herkes kendi fikirlerini , gördüklerini yazmakta serbest saygı lütfen.. Ben denedim olmadı saçma geldi yazdım .. Buna kimse de birşey diyemez laf ebeliği yapıyorsunuz, çamur atıyosunuz gibi şeyler size yakışmıyor saygı çercevesinde yazalım lütfen.. benim işe yarayıp yaramadıgından ne cıkarım olcakta camur atcam Allah allah.. denedim gördüğümü yazıyorum

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Yahya SAYIN' Alıntı:
Yahya beye kesinlikle katılıyorum...  Emeğe saygı...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ethem YAMAN' Alıntı:
yahya abi ben deneyip gördüğümü söylüyorum bu neden sana böyle sinir yapıyor anlamıyorum. bana göre saçmalık denedim gördüm kimseye çamur atıldıgı yok gereksiz yere hiddetlenip gerginlik yaratarak sizin yaptıgınız hoş değil .. herkes kendi fikirlerini , gördüklerini yazmakta serbest saygı lütfen.. Ben denedim olmadı saçma geldi yazdım .. Buna kimse de birşey diyemez laf ebeliği yapıyorsunuz, çamur atıyosunuz gibi şeyler size yakışmıyor saygı çercevesinde yazalım lütfen.. benim işe yarayıp yaramadıgından ne cıkarım olcakta camur atcam Allah allah.. denedim gördüğümü yazıyorum
yahya beyin dedikleri kısmen doğru olsa bile yazdıkları seviyeyi aşıyor, laf ebeliği v.s. yazdıklarınız doğru değil, biraz seviye lütfen.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
bu işin emeğe saygısızlıkla hiç bir ilgisi yok , 6 tane kuşta denedim hiç birisinde böyle birşey olmadı , bence doğru değil. eğer ki bu site bilgi paylaşımı sitesiyse bu bilginin yanlis olduğunu düşünüyorum. Agrasif tavırlara gerek yok. eğer uyguladıgımda doğru olsaydı Saygımı da duyar  emeği geçenlere teşekkür de ederdim.. Ama öyle birşey olmadı ve saçma geldi bana ne alakası var emeğe saygısızlıkla bunun şimdi.. neyse konu uzamasın hayırlı akşamlar

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
YAHYA BEY KARDEŞİM ARKADAŞ ALINTI YAPMIŞ VE PAYLAŞMIŞ HER PAYLAŞIM DOĞRU OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK BAZEN BAKIYORUM ÇOĞU ARKADAŞIMIZ BAZI SORULARA YANLIŞ CVP VERİYOR BAZEN YANLIŞ PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR BU DA BEN DE DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN YANLIŞ UYGULAMALARA NEDEN OLUP SONUÇLARI BAZENDE VAHİM OLABİLİYOR ŞİMDİ SORUYORUM SİZE LAF EBELİĞİ BU MUDUR YOKSA YANLIŞ HURAFE KONULARI PAYLAŞMAKMIDIR BEN ARKADAŞA DEĞİL PAYLAŞTIĞI KONUYA HURAFE DEDİM ELÇİYLE İŞİM OLMAZ BENİM LAFIM BU SAÇMA VİDEOYU ÇEKEN KAYNAĞA... ALLAH AŞKINA YAHYA BEY KARDEŞİM SENİN MANTIĞIN ALIYORMU YAPMA RİCA EDERİM VE ÇAMUR ATMA LAF EBELİĞİ YAPIYOR DEMİŞSİN OLMADI BU KELİMELERİ SENDEN DUYMUŞ OLMAM BENİ ÜZDÜ AYRICA ORTADA EMEK YOK ALINTI VAR EMEK FİİLİ YAPANDIR AMA ORTADA EMEK YOK DEDİĞİM GİBİ ALINTI VAR.........  BU TARZ MUHABBETLERDEN KAÇAN İNSANIM AMA SON KEZ RİCA EDİYORUM ŞAHSIMA KARŞI KİM OLURSA OLSUN LAF EBELİĞİ ÇAMUR ATMA GİBİ  HİTAMLARDAN MEN EDERİM
SAYGILAR

schizoid

Yeni Üyemiz
Deneyipte sistemim çalışmadığını söyleyen arkadaşlar; aslında gelen  cevaplarından sonra açıklama yapmayacaktım ama iyi niyetli yetiştiricilerin faydalanması için son kez anlatacağım.  Ortasından ip bağlanan mıknatıs kuşun sırtına yada başına elinizden etkilenmeyecek herhangi bir yerine getirilir ve hareketlendirilir. Mıknatısın hareket etmesini beklemek biraz saçma olur çünkü muhabbet kuşunun manyetik alanı kullandığınız mıknatısa ilk hareketi vericek kadar güçlü değildir. Mıknatısa dairesel hareket verildikten sonra değişiklik olup olmayacağı beklenir. Hareket dikine doğru seyrederse Kuşunuz yüzde 90 erkektir.Eğer değişiklik olmuyorsa mıknatısa dikine hareket verilir ve dairesel harekete dönüşürse kuşunuz dişidir. Umarın yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
OZAMAN İPİ SABİT BİR YERE BAĞLAYIN OZAMAN DENEYİN BAKALIM.... OLACAK MI

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
cok sacma ya bende serdar arkadasıma katılıyorum ipi sabit bir yere baglayın kusu altına koyunda deneyin kimisi yüzük ile yapıyor kimisi mıknatısla su videodakıde galıba şarap mantarı :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
bu olaya inanmayan yada inanmak istemeyene masraflar benden gelin tavuktan butun canlılarda deneyelim değilde naklen ıspatlayayım  sizlere öneriliyorsa denersin yapamadığın yerde yardım ıstersın hemen kokten kazıyarak yok edemezsin bakın bu arkadaşın paylaşımına o gün bu gün kesinlikle ben uyguluyor ve tavsiye ediyorun herkezi seviyorum slm
kullandığınız mıknatısta bir problem vardır
artı kuşlar kızgınsa dişide daireler çok açılıyor
erkekte ise yıne normalden daha uzun yol alıyor