Mini Üretimhanem - BISMARCK

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Buarada yavrularımdan bir tanesi lutino dişi.Başka bir kuluçkamda o yavrum ile aynı gün doğan ve mutasyon olarak da anne - baba mavi normal muhabbetlerden olan gene mavi bir yavru ile eşe atmam durumunda Rainbow yavru alma şansım var mı?Yoksa mutasyon olarak Normal Yeşil bir erkek ile eşe atmam şansımı daha da mı arttırır sizce?

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
Ekrem Aykut BAL' Alıntı:
Buarada yavrularımdan bir tanesi lutino dişi.Başka bir kuluçkamda o yavrum ile aynı gün doğan ve mutasyon olarak da anne - baba mavi normal muhabbetlerden olan gene mavi bir yavru ile eşe atmam durumunda Rainbow yavru alma şansım var mı?Yoksa mutasyon olarak Normal Yeşil bir erkek ile eşe atmam şansımı daha da mı arttırır sizce?
benim iki mavi kuşumdan her kuluçkada 1 tane rainbow çıkıyor. anaçları görseniz ihtimal vermezsiniz ama kanlarından gelen bir durum her halde. yakında resimlerinide ekleyeceyim siteye inş.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
maaşallah çok güzel bir yoldasınız..
kafeslerinizi ve mubişlerinizi çok beğendim...
durmak yok yola devam.....

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ekrem yavruların maşallahı var hepsi topaç gibi
inşallah yavrularınında yavrularını görürsün
bu yavru özlemini bekleyen arkadaşlarada bol sabırlar diliyorum.
biraz daha dişinizi sıkın sizinde yumurta ve yavrularınız bir zaman sonra çıkıcak

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Üretimhanemin güneş ışığı alma ihtimali ne yazık ki yok.Ben aydınlatmayı yüksek wattlı parlak tasarruf ampulü ile yapıyorum.Duvarlarımı da ışığı iyi yansıtması için parlak sarı renkte boyamıştım.Elbette ki güneş ışıüı lazım ama imkânlarım bu yönde.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
EKREM MEYVELERİ TOPLAMAYA BAŞLAMIŞSIN İNŞALLAH YERİNİ DAHA GENİŞLETİR DAHA ÇOK MEYVE TOPLARSIN HAYIRLISI OLSUN SORUNSUZ ÜRETİMLER

kanaryaci

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.sultanpapaganlari.com
Adı
Mahmut
Soyadı
Karayol
Ekrem Aykut BAL' Alıntı:
Üretimhanemin güneş ışığı alma ihtimali ne yazık ki yok.Ben aydınlatmayı yüksek wattlı parlak tasarruf ampulü ile yapıyorum.Duvarlarımı da ışığı iyi yansıtması için parlak sarı renkte boyamıştım.Elbette ki güneş ışıüı lazım ama imkânlarım bu yönde.
Uv Lambaları kullanılsa ? uvb lambaları güneş ışıgının verdigi vitaminleri veriyormus ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan saklasın. Daha nice yavrular almanızı dilerim

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
O açık pencere üst kattaki kafeslere direkt vuruyor rüzgarlı havalarda hava girmiyormu havalandırmaya maazallah kuşlarınız hasta olabilir

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Kawasaki' Alıntı:
O açık pencere üst kattaki kafeslere direkt vuruyor rüzgarlı havalarda hava girmiyormu havalandırmaya maazallah kuşlarınız hasta olabilir
Sadece pencere açık durumda.Ceyrana mahal bırakacak bir durum yok ortamda.

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
maşallah bol yavru alırsınız inşallah
apartmanda şikayet oluyormu sesten dolayı?
özellikle sabahları

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Alt komşumun annesi dışında şuan için şikayet gelmedi.Umarım kısa zamanda bu durumu da atlatırız.Zira kuşları nakledebileceğim başka bir yerim yok.