Ahmet SALMAN
Uzman Üyemiz
maşallah tüylerince yavru alırsın inşallah
benim iki mavi kuşumdan her kuluçkada 1 tane rainbow çıkıyor. anaçları görseniz ihtimal vermezsiniz ama kanlarından gelen bir durum her halde. yakında resimlerinide ekleyeceyim siteye inş.Ekrem Aykut BAL' Alıntı:Buarada yavrularımdan bir tanesi lutino dişi.Başka bir kuluçkamda o yavrum ile aynı gün doğan ve mutasyon olarak da anne - baba mavi normal muhabbetlerden olan gene mavi bir yavru ile eşe atmam durumunda Rainbow yavru alma şansım var mı?Yoksa mutasyon olarak Normal Yeşil bir erkek ile eşe atmam şansımı daha da mı arttırır sizce?
Uv Lambaları kullanılsa ? uvb lambaları güneş ışıgının verdigi vitaminleri veriyormus ?Ekrem Aykut BAL' Alıntı:Üretimhanemin güneş ışığı alma ihtimali ne yazık ki yok.Ben aydınlatmayı yüksek wattlı parlak tasarruf ampulü ile yapıyorum.Duvarlarımı da ışığı iyi yansıtması için parlak sarı renkte boyamıştım.Elbette ki güneş ışıüı lazım ama imkânlarım bu yönde.
Sadece pencere açık durumda.Ceyrana mahal bırakacak bir durum yok ortamda.Kawasaki' Alıntı:O açık pencere üst kattaki kafeslere direkt vuruyor rüzgarlı havalarda hava girmiyormu havalandırmaya maazallah kuşlarınız hasta olabilir