minik bir yumurta !...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN

arkadaşlar  bu albino kuşum yine tuhaf şeyler yapmaya başladı en son yumurtası normal yumurtanın 2 hatta 3 katı kadar küçük minik bir yumurta

Bayram AKYILDIZ sizin yaşadığınız tecrübeyi ters olarak yaşıyorum

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
valla bu albino dediğim gibi  albino zaten hasta demek genetiği bozuk demek aslında ama onunda özelliği hastalığı ama bilmiyorum genelde albinolar hakkında üretimde verimli olduğunu söyleyene rastlamadım yinede istisnalar vardır bakalım yarın bir albino yavrusu alacağım üretici bir arkadaştan inadına bu işin üstüne gidiyorum verimli bir albino yetiştirmeliyim ..

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cihan abi benimde bir kaç defa başıma gelmişti üzgünüm ama yumurtanın ne dolu olduğunu nede yavru çıktığını gördüm ....

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
o yumurtadan bi ümit bekleme ama kalsiyum eksikliği desek sen kendine bakar gibi bakıyorsun

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
malesef albino ve lutıno mubişlerde sorunlar çok çıkıyor.inşallah yavru çıkar ve büyür ama zor bir ihtimal.bende çok sıkıntılar yaşadım ve hala yaşıyorum albino ve lutıno çiftlerimde..... :(

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Hakan KAPLAN' Alıntı:
Cihan abi benimde bir kaç defa başıma gelmişti üzgünüm ama yumurtanın ne dolu olduğunu nede yavru çıktığını gördüm ....
Valla Hakan kardeşim ben yumurtanın dolu olmasını yavru çıkmasını beklemiyorum ben bir an önce bu albino anaçın kendine gelmesini bekliyorum kuş bunalımda

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
cihan kardeşim bu şekilde bi yumurtayı bi abimin kümesindede görmüştüm nohut kadar abi bu ne dedim bu kuş her kuluçkada bu şekilde birtane yumurtluyor dedi aydında bi üreticiye sormuş oda kuş vücudundaki iltahabı atıyor demiş bana pek inandırıcı gelmedi ama bence sende kendini bu şekilde avut :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:
cihan kardeşim bu şekilde bi yumurtayı bi abimin kümesindede görmüştüm nohut kadar abi bu ne dedim bu kuş her kuluçkada bu şekilde birtane yumurtluyor dedi aydında bi üreticiye sormuş oda kuş vücudundaki iltahabı atıyor demiş bana pek inandırıcı gelmedi ama bence sende kendini bu şekilde avut :)
evet evet bencede iltihabı atıyor :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
                              aga  baba kuş malzemeden çalmasın sakın :)