Miraton kullanan varmı?

Kadir COŞKUN

Yeni Üyemiz
Arkadaşlar veteriner hekim diazyme 256 ya muadil miraton diye birşey verdi. Daha önce kullanan duyan bilen varmı? Bilmediğim için kullanmaya cesaret edemedim açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler saygılar...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
valla bildiğinden şaşma derim diazaymı yeni kullanmaya başladım 1 ay oldu.kuşlarım yumurtladı ve yavruları çıkıyor.ne stres ne döllenme nede yavru ölümleri şuan için yok.yavrularım gayet sağlıklı yumurtalarım temiz kuşlarım stressiz ve ıslak alt olayına rastlamadım diazaymı kullanmaya başlayalı.benim sana nacizane tavsiyem miratonun fiyatını bilmiyorum ama biraz pahalısı olsun tavsiyelere uyulan güzel ürün kullanılsın.ben diazaymı tavsiye ederim çok memnunum.selamlar

Kadir COŞKUN

Yeni Üyemiz
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. İki ürünün fiyatları aynı ben diazyme bulamadığım için veterinerin önerisi üzerine miraton aldım. Ama kullanmaya cesaret edemedim ve iade ettim en kısa zamanda diazyme almayı düşünüyorum. Ispartada bulunmuyor. Acaba internet üzerinden tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir yer varmı?