mısırdaki olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlarherkesin görüşü ayrı olabilir o yüzden  dini videoları yayınlamakta her nekadar çekinsemde bunu yayınlamak istedim bence doğrudur ve herşey yakındır yönetici arkadaşlardanda videoyu uygun görmediklerinde silmelerine yinede saygı duyarım ama gerçekleri buradaki dostlarımında bilmesini istedim  yanlışım varsa affedin

View My Video

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
bence çok doğru bi paylaşım cihan abi emeğine sağlık

motifcan

Uzman Üyemiz
cihan abi sanırım benim nette sorun var ondan dolayı tam olarak izleyemiyorum. acılıyor bir süre sonra bitmiş gibi kapanıyor..daha sonra tekrar denicem.. sağol paylaşım için..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bymek' Alıntı:
İnsanı siteye girip girmediğine pişman ediyorlar.ne alakası var mısırla libnanla. adamgibi muhabbet kuşunu yazsana.bunu seyretmek istesem haber seyrederim.insanın zamanını çalmaktan başkabişi deil.
izlemek istemiyorsan izlemezsin biz burada dostluğa aileye manevi değerlere önem veren insanlarız bu değerlere katlanabileceksen bu sitede aramız hoşgelmişsin yok bu değerler sana göre değilse eğer gidşinden memnun kalırız    :mad:

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
bymek' Alıntı:
İnsanı siteye girip girmediğine pişman ediyorlar.ne alakası var mısırla libnanla. adamgibi muhabbet kuşunu yazsana.bunu seyretmek istesem haber seyrederim.insanın zamanını çalmaktan başkabişi deil.
Sevgili arkadaşım

1. Öncelikle profil bilgilerini eksiksiz doldurki bizde sana nasıl hitap edeceğimizi bilelim.

2. Konulara yorum yazma tarzın bu foruma ve forum üyelerine tamamen ters.Lütfen böyle  üsluplar kullanmayalım.

3. Ayrıca bu tür konuları okumaya mecbur değilsin.Muhabbet kuşları ile ilgili her türlü bilgi forumda mevcut.Mevcut olmayan konularıda konu açarak sorabilirsin.

murat06

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Kocaoğlu
Ayrıca hayat sadece muhabbet kuşundan ibarette değildir. Bu paylaşımı yapan abime sonsuz teşekkürler. Oradaki ve diğer benzeri ülkeler türkiyeyi çok çok yakından ilgilendirdiği gibi de herkesin bu olayları izlemesi gerekli tarih yazılıyor ve bizlerde buna şahidiz ne kadar önemli şeyler oluyor çoğumuz bilmiyoruz ne yazıkki ama dünyanın tersine döndüğü şu zamanlarda bu konular bizler için mühim. Ayrıca oralardaki onlarca hatta binlerce insan ölüyor ve yaralanıyor. Ve Mısır dan sonraki şuan ki olaylar da halkının üzerine savaş uçaklarını salıp bombalar yağdıran bi dikdatör. Hepimiz bunları takip edelim ki bu dünyanın tersine dödüğü zamanları ve bizzat gördüğümüz şeyleri ilerde yaşarsak torunlarımıza dahi anlatacağız....

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
mustafa karaeli' Alıntı:
Sevgili arkadaşım

1. Öncelikle profil bilgilerini eksiksiz doldurki bizde sana nasıl hitap edeceğimizi bilelim.

2. Konulara yorum yazma tarzın bu foruma ve forum üyelerine tamamen ters.Lütfen böyle  üsluplar kullanmayalım.

3. Ayrıca bu tür konuları okumaya mecbur değilsin.Muhabbet kuşları ile ilgili her türlü bilgi forumda mevcut.Mevcut olmayan konularıda konu açarak sorabilirsin.
murat06' Alıntı:
Ayrıca hayat sadece muhabbet kuşundan ibarette değildir. Bu paylaşımı yapan abime sonsuz teşekkürler. Oradaki ve diğer benzeri ülkeler türkiyeyi çok çok yakından ilgilendirdiği gibi de herkesin bu olayları izlemesi gerekli tarih yazılıyor ve bizlerde buna şahidiz ne kadar önemli şeyler oluyor çoğumuz bilmiyoruz ne yazıkki ama dünyanın tersine döndüğü şu zamanlarda bu konular bizler için mühim. Ayrıca oralardaki onlarca hatta binlerce insan ölüyor ve yaralanıyor. Ve Mısır dan sonraki şuan ki olaylar da halkının üzerine savaş uçaklarını salıp bombalar yağdıran bi dikdatör. Hepimiz bunları takip edelim ki bu dünyanın tersine dödüğü zamanları ve bizzat gördüğümüz şeyleri ilerde yaşarsak torunlarımıza dahi anlatacağız....
ALLAH razı olsun arkadaşlar
Dünya yıkılıyor kimsenin umrunda değil ayrıca bu güzel sitede serbest konu bölümüne açtım bu konuyu adı üstünde eğer ilgilenmek istemiyorsa bu konuya bakmayabilir de zaten bu zihniyetteki biri bence kuş beslemesin yazık

murat06

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Kocaoğlu
Hocam futbol takımı tutar gibi nasıl parti tutuyorsak ne yazık ki kimilerinin düşüncesi de dünyadaki olaylara karşı bakış açısı öyle. Umarım bu düşünceler değişirde ülke olarak çok daha ileriye gideriz. ( Bu başlık daki olayları takip etmeyenler ilerde vay be ne günler mişde haberimiz olmadı derler gibime geliyor. ) Ayrıca bu gibi başlılar açılsın ki herkes düşüncelerini ve bilgilerini paylaşsın ve hoş sohbetler olsun tabi medeni insan gibi yazılar yazılırsa medenice de tartışır sohbetler ederiz. Bu güzel ortam da konuşacak konularda çeşitlenir.
Kolay gelsin...

motifcan

Uzman Üyemiz
Ne demek yaa beğenmiyorsan yazma dikkatimi çekti izledim baktım böyle giriş yapmaya gerek yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...