monodoks nasıl kullanılır

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
5 yaşındaki erkek muhabbet kuşumda 6 aydan fazla zamandır sağ göz kapağında başlayıp sonra sol göz kapağında da olan bir kızarıklık var. çeşitli hayvanlar için olan toz antibiyotikler kullandım işe yaramadı. baytril ağzıan 5 gün damlattım düzeldi ilacı bıraktıktan 10-15 gün sonra gene aynı oldu. bu şekilde baytrilde 3-4 sefer kullanmışımdır.

Yani kuşun göz kapakları kızarıyor, halsizleşiyor, hafif titriyor, neşesiz oluyor ve uçmak istemiyor. dışkısı ishal gibi değil. ama dışkı yaparken hayvan sanki ıkınıyor gibi yapıyor. ayrıca yem ve su içmesi çok şükür iyi ama epey zayıfladı. tüy dökümüne de girmedi. tüyleri böyle mat gibi.

Bu Monodoks adlı ilaç iyi geliyor diye araştırdım Ben bu ilacı aldım ama dozunu nasıl ayarlamalıyım lütfen yardım edin bana?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
1 tabletin yarısını toz haline getirin yarım litre suda iyice karistirin,hergun ilaclı suyu yenileyin 7 gun kusunuza verin aksamdan sulugunu alın susasın sabah ilaclı suyu hazırlayip verin gecmis olsun

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
1 tabletin yarısını toz haline getirin yarım litre suda iyice karistirin,hergun ilaclı suyu yenileyin 7 gun kusunuza verin aksamdan sulugunu alın susasın sabah ilaclı suyu hazırlayip verin gecmis olsun
teşekkür ederim bu monodoks 250 mg kapsül şeklinde toz haline getirmeme gerek yok kapsülü açınca içi toz zaten. toz haline getirin yazmışsınız da. gene bu şekilde değil mi tedavi? bir de aynı ilaçlı suya vitaminde koymalıyım değil mi? çok sağolun Allah Razı Olsun..

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Aynı sorunu bende yaşadım Mustafa Bey. Monodoks kapsül bu sorun için kesin çzöüm diyebilirim.
Ben direk bir büyük suluğa günlük yenilemek şartıyla bir kapsül boşalttım.
5 gün sonunda 3 gün ara verip tekrar 5 gün daha kullandım.
İlaç bittikten sonra rahatsızlık geçmedi inat ettim ikinci tableti aldım 3 gün daha kullanıp ilacı kesip kuşu salmaya attım.
Gün geçtikçe düzeldi hastalıktan eser kalmadı. Şimdi herşey normal ve kuş gayet sağlıklı.

tarsus11

Yeni Üyemiz
Adı
nurhan
Soyadı
yürekli
Agır gelmez aynı tedaviyi bende uyguladım su an hastalıgı geçti

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
bir kapsülün içindeki tozu bir suluğa boşalt ve her gün yenile

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
arkadaslar tek kapsulu bir insan alıyor ya,ilac dozu kusa agir gelir, bir süre iyilesmis gibi olur ama,kusun bagısıklık sistemini cokertmis olursunuz,ve bu sefer butun hastalıklara davetiye cıkar.

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
3 gündür muhabbet kuşuma monodoks verdim fakat bir düzelme görmedim. bugün ilacı vereli 3. gün. kuş yem yiyor su içiyor. fakat arasıra kabarıp titriyor göz kapakları kırmızı dışkısı normal. ornithiosis rahastsızlığı var denildi. internetten ornimix ds diye bir ilaç sipariş verdim bugün geldi. normal de güvercinlere veriliyormuş. içindeki tozu 2 litre suya karıştırıp 3-4 gün verin demiş. şimdi monodokstan bu ilaca geçersem kuşda sıkıntı olur mu? lütfen bilgisi olan yanıtlasın ..

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
antibiyotik tedavisi hayavanı düzeltir fakat düzeltirken vucudunbağışıklığınıda alt üst eder...ilaçların etki etmediği görüşüde bu yüzdendir hayvan hastalıkla boğuşmuştur hastalık gitmiş ama vucut yorulmuştur..sonrasında muhakkak prebiyotikler ve vitaminlerle destek olup vucudu normal periyoda çekmeli...geçmiş olsun