Motorsiklet Kullanıcıları LÜTFEN Dikkat

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Allah rahmet eylesin.Rabbim ailesine sabırlar versin.Yapıcak birşey yok eceli gelen gidiyor.Kaza bir vesile sadece.

Beyazasil

Yeni Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
GÜZE
Fatih ZORLU' Alıntı:
bu gün gazetede okudum.üzüldüm.aşırı hız neden olmuş.

cocukluğumdan beri motorsiklet kullanıcısı olan ve motorsiklet kazası sonucu sağ el bileğimi %30 özür bırakmasına rağmen hala vazgeçemiyorum..

allah rahmet eylesin.

(ev arkadaşı sizmisiniz yoksa haberde geçiyordu)

Hayır ev arkadaşı ben değilim, Ben iş arkadaşıyım...

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
Allah rahmet eylesin. Yanlız motorsiklet sürücüsünün dikkatlı olması yetmiyor malum araba sürücüsü dikkatsız oldumu başı yanan yine motorluya oluyor

sancos

Üyemiz
Web sitesi
www.papaganlar.com
Adı
Serdar
Soyadı
Suskun
Düğün günümüzün ertesi günüydü. Eşimle beraber gezmek istedik. Arabayı babamlar almışlar, bizde benim mtorsikletimle (ETZ MZ 251) gerzmeye çıktık. Eşim kullanmak istedi. Ben arkaya geçtim kontrolü ona verdim. Bu şekilde bir çok kişiye sürüş öğretimi vermiştim. Yolun sonunda kuma kaptırdı eşim ve kaza yaptık. Eşimin sol tarafı koplo yara bere içindeydi ve bir taş parçası sol gözünün dibine (1 cm yakınına) girdi. Neredeyse eşim kör oluyordu. Sonrası taha trajik. Neyse babam ertesi sabah motorumu satmıştı.

5 yıldır bir daha motora binmedim. Gerekli önlemleri almazsan tam bir ölüm makinesi oluyor. Her ne kadar siz önlem alsanızda karşınızdaki çarpsanız bile sonuç size zarar veriyor.

BAŞINIZ SAĞOLSUN......

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
Allah rahmet eylesin arkadaşım.. bende motor kullanıcısıyım gerçekten çok dikkatli olmak lazım.. çünkü Türkiye de motor kullanmak ipte yürümek gibi bişeydir.. ben kesinlikle hız yapmıyorum ve hep sağ şeritten gidiyorum.. benim tavsiyem budur.

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
sabah işe giderken yine kaza yaptım sağ omzum iki yerinden kırık 1,5 ay yatıcaz yine.. korumalarım vardı üstümde olmasaydı.. gitmiştim..

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Bugün yine bir arkadaşımız kural hatası yapan taksici yüzünden hayatını kaybetti.Lütfen kurallara uyalım.Artık yeter.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
Allah rahmet eylesin. motorsiklet kazaları gerçekten çok kötü. arabada kaporta var bunda kaporta sizsiniz. dikkat

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
racing kullanıcısı olarak motor kullanımının ne yazıkki Türkiye sınırları içerisinde resmen hayata meydan okuma oldugunu anlamam sebebiyle 2 gun once motorumu satmıs bulunuyorum .

motor elbetteki vazgecilmez bır tutku fakat Turkiye sınırları ıcerısınde bır secım yapmalısınız ya hayatınız ve sevdıklerınız yada motor sevdanız..

Basınız saolsun gercekten cok uzucu bır durum .