MP3 VEYA BİLGISAYAR ORTAMINDA KÜMES SESİ

halitsenocak

Üyemiz
Adı
halit
Soyadı
şenocak
Arkadaslar şejir dısında 2 çift ıle uretım yapmaya calısan bır kardesım var,muhtemelen kuş sesinin a olusundan dolayı kuslar yuva yapmıyor ortam sesınden ırkılıyorlar,benım daha once denedıgım ve sonuc aldıgım bir yöntemdir gun boyunca cd calardan kümes sesi dınletmek elinde mp3 kümes ortamı sesi olan veya bilen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
arkadaşım bunu bende yasadım ve denedım ama sonuc alamadım hatta ustalar bana o sekılde kusları sıtrese sokarsın kısık sesle  bı radyo ac sureklı farklı muzıkler dınet dedıler

kafes sesı en fazla 5 dk olur bu sesı sen sureklı tekrarlatacaksın buda bır zaman sonra kuslara bıkkınlık verecek dıye dusunuyorum yanlışsam ustalar duzeltsın lutfen

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
Pek fazla kuşum yok ama sabah 7 den akşam 8 e kadar aralıksız hergün radyo dinliyor benimkiler...

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
trt 3 sürekli klasik müzik :D kuşlar barok dönem modern dönem tüm klasikleri dinliyor hehe.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
az kuşlu yerde uretım zor gercekten,kuşlar gurultuyu sevıyo ama ben matbaa makınaları arasında o yogun makına sesinde ureyen bır cıft gormustum.çokda guzel yavru bakıyordu

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞUN SAĞLIKLI BAKIMLI TABANI YANİ BEBEKLİĞİ İYİ BAKILDI İSE KANIDA GÜZELSE YANİ BAKICI TABİR EDİLEN İSTERSE TAŞ OCAĞINDA OLSUN ONLAR İŞİNİ BİLİR AMA RADYO TÜM ÜRETİCİLERİN KÜMESİNDE AÇIK OLUR VE KUŞLAR BUNLA YARIŞIRLAR VERİMİ ARTIRIR SLM