Mrb.knd.imalatım 8 göz 90 tl maliyet

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
GÜZEL Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK HAYIRLI ÜRETİMLER

A. Burak Soydas

Üyemiz
elinize sağlık
bu sayede kafesler düzenli oluyor ve göze daha hoş görünüyor
birdaha yapacak olursanız, malzeme koyma kısmını alta koyarsanız en alttaki kuşlar için daha iyi olur. böylece onlar biraz daha yukarda kalırlar...

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Sinan Bey Çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık. Bu taktiği bende yapıyorum eski gereksiz dolapları box sistemde kullanmak çok mantıklı geliyor. Görüntüsü biraz kötü oluyor ama sonuçta 350 tl ye satılan box kafeslerle aynı işlevi görüyor.

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
abi çok guzel bendede var buna benzer bi dolap malzemeleri felan nerden temin ettin bende yapacağımda

Adı
sinan
Soyadı
eren
kardeş mrb. bu eski kullanılmayan tv dolabı gibi bir şey eski bi mobilya zaten ömrü bitmiş ev kur larda 15 ila 25 arası satılıyo ben apartman boşlugundan aldım atılmış bi şey kendi becerilerimle kestim ekledim komşudanda yardım aldım yaptım ii de oldu yane  kuşlarımda mutlu oldu kafeste her yer açık ben gözlemliyorum kapalı bi çatımız olsun istiyolar zaten bunlar yumurtayıda kapalı yere bırakırlar verim çok arttı hepsi orda yumuytaya yattı ön telleri tane beş liraya naturmort  izmirden kargoyla 43 tl ye aldım sorun olursa yanıtlarım açık kefeste işler çok zor .. kolay gelsin her keze..

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Sinan EREN' Alıntı:
kardeş mrb. bu eski kullanılmayan tv dolabı gibi bir şey eski bi mobilya zaten ömrü bitmiş ev kur larda 15 ila 25 arası satılıyo ben apartman boşlugundan aldım atılmış bi şey kendi becerilerimle kestim ekledim komşudanda yardım aldım yaptım ii de oldu yane  kuşlarımda mutlu oldu kafeste her yer açık ben gözlemliyorum kapalı bi çatımız olsun istiyolar zaten bunlar yumurtayıda kapalı yere bırakırlar verim çok arttı hepsi orda yumuytaya yattı ön telleri tane beş liraya naturmort  izmirden kargoyla 43 tl ye aldım sorun olursa yanıtlarım açık kefeste işler çok zor .. kolay gelsin her keze..
eyvallah abi saol bende bugun yarın başlıaycağım ön tel sipraiş ettim gelsinde