Muabbet kusum yem cikartiyor acil yardim edin

Umut67

Yeni Üyemiz
Adı
Umutcan
Soyadı
Kaya
Merhabalar o kadar çok arastirdim ama bulamadim benim erkek muabbet kusum var  30 yakin kelime biliyor ama çok aşiri derecede yem çikartiyor yemligin yanina iniyor ve ordan hic ayrilmiyor orda hem yem yiyor hem yedigi yemleri cikartiyor ve nerdeyse bi gün icin de sürekli yem koymak zorunda kaliyorum bunun icin ne yapmaliyim eş almak ta istemiyorum başka yolu yokmu sizce yardimci olursaniz sevinirim

Umut67

Yeni Üyemiz
Adı
Umutcan
Soyadı
Kaya
Umutcan KAYA' Alıntı:
Merhabalar o kadar çok arastirdim ama bulamadim benim erkek muabbet kusum var  30 yakin kelime biliyor ama çok aşiri derecede yem çikartiyor yemligin yanina iniyor ve ordan hic ayrilmiyor orda hem yem yiyor hem yedigi yemleri cikartiyor ve nerdeyse bi gün icin de sürekli yem koymak zorunda kaliyorum bunun icin ne yapmaliyim eş almak ta istemiyorum başka yolu yokmu sizce yardimci olursaniz sevinirim

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Kuşunuzun yem çıkartma şekli önemli. Kafasını iki yana sallayarak mı yem çıkarıyor. Yoksa kafasını yukarı aşağı yaparak mı yemleri çıkarıyor. İyice gözlemleyip bildiriniz.

Umut67

Yeni Üyemiz
Adı
Umutcan
Soyadı
Kaya
Kafasını aşa yukarı yaparak yem cikartiyor yemliğin yanina iniyor ve orda kafasini aşa yukari yaparak yem cikartiyor etrafa yem attmıyor kafasi aşa yukarı yaparak yem cikartıyor

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Kuşunuz eşleşme için iyice kızgınlaşmış. Eş istiyor.
Herhangi bir tedaviye gerek yoktur.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Gaga taşı  kafesde mevcudmu  sade kireçden yapılandan bir fayda gelmez  2. si  kursaklarda sindirim için taşlık  vardır  sindirimsel  bir sorun olabilir.  yemliğine piyasada satılan kum veya taş denilenlerden kafesde bulundurmanızı öneririm... 

dışkısındada  yem tanecikleri varmı  gözlemleyin  varsa bu yazdıklarımı biran önce uygulayın

ALPER ADALAN

Yeni Üyemiz
Adı
ALPER
Soyadı
ADALAN
Sağlık yönünden bir sıkıntı yoksa ve sadece çiftleşmek istiyorsa:
Kuşunuz yemliğini eşi sanıyor olabilir. Yani onu beslemekle meşgul.
Yapacağınız tek şey, yünden örgü sepet yapıp onu eş olarak görmesini sağlayabilirsiniz.
Erkek sevda papağanımda işe yaramıştı.
Kışı sıcak geçirsin, hem de salıncak gibi kullansın diye örülen sepet bir anda eşi oluverdi.
Denenebilir diye düşünüyorum.