muabbetime eş aldım

ibo25

Yeni Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
arslan
dişi bir muhabbetm wardı.onu kuşcu da eş secmesı ıcın ayrı bır kafese koyduk orda ekeğe cok iyi davranıyordu .eve getirdigimde beni görünce bana gelıp erkege vuruyor.ve erkek cok sakın duruyor. dişi daha kızışmış gibi. bende kafesin yerini değistirip yüksek ve sakin bir yere koydum erkek neden boyle davranıyor.dişi daha istekli yuvalığa girip cıkıyor

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Dişin dominant bir kuşsa yani baskın erkeğe bu tip davranışlar sergilemesi normal ki genel olarak eşe atmada yapılacak yöntem erkeğin hakim olduğu bir kafese dişiyi atmaktır bunun için tabi iki ayrı kafes gerekir 2 hafta kadar ayrı kafeslerde tuttuktan sonra erkeğin bulunduğu kafese dişiyi koymalısınızki erkeğin dişinin üzerinde hakimiyeti olabilsin.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Dişin dominant bir kuşsa yani baskın erkeğe bu tip davranışlar sergilemesi normal ki genel olarak eşe atmada yapılacak yöntem erkeğin hakim olduğu bir kafese dişiyi atmaktır bunun için tabi iki ayrı kafes gerekir 2 hafta kadar ayrı kafeslerde tuttuktan sonra erkeğin bulunduğu kafese dişiyi koymalısınızki erkeğin dişinin üzerinde hakimiyeti olabilsin.
+1