mubişimın ayağı şiş

devran

Takipçi Üyemiz
slm arkadaslar kuşumu aldığımda ayağinda sarı bır sey vardı ben onu tuy zannediyordum bır kac gün sonra dedım şu ayağindakı tüyü alıyım aa bır baktım ayağindaki tüy değil ıpmiş zavallının ayağinı öyle bır sıkmışki ayaği şişmiş ve mosmor olmuş zorda olsa ipi cıkardım hatta kuşun ayagını ip kesmiş az daha ayaği kopacakmış şimdi ayağı şiş ne yaparsam şişlik iner hangi merhem ıyı gelir?

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Engin ESER' Alıntı:
slm arkadaslar kuşumu aldığımda ayağinda sarı bır sey vardı ben onu tuy zannediyordum bır kac gün sonra dedım şu ayağindakı tüyü alıyım aa bır baktım ayağindaki tüy değil ıpmiş zavallının ayağinı öyle bır sıkmışki ayaği şişmiş ve mosmor olmuş zorda olsa ipi cıkardım hatta kuşun ayagını ip kesmiş az daha ayaği kopacakmış şimdi ayağı şiş ne yaparsam şişlik iner hangi merhem ıyı gelir?
en yakin zamanda bir veterinere goturmeni tavsiye ederim hocam . durumu bilemedigimiz icin ne dense yalan olur .

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Fotoğraf eklerseniz tüm arkadaşlar yardımcı olacaktır bu arada terramycin merhem kullanabilirsiniz günde 2 defa

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Barış URGEN' Alıntı:
en yakin zamanda bir veterinere goturmeni tavsiye ederim hocam . durumu bilemedigimiz icin ne dense yalan olur .
hocam veterinerler inanın cogu kurstan anlamıyor birde uçuk rakamlar istiyorlar benimde basıma aynısı gelmişti hemde tecrubesizdim sadece temizledim ve normal krem sürdüm 1 haftada hiç bir sıkıntısı kalmadı siz ipi çıkarmışsanız inşallah hiç birşey olmaz