Mubişlerim ACİL YARDIM LÜTFEN

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
Bir damızlığımda dişi erkeği dövdü erkek şu an vitamin falan verdiğim üstüne üstlük gözüne Teramycin sürdüğüm halde iyi değil çelimsiz. Onun eşi de bu ay yavru yapamadı ve yumurtaları yamuk yaptı en son yavrunun bulunduğu yumurtanında kabuğu çok zayıftı zaten sürüde şu an muazzam kalsiyum eksikliği var Avit-k kullandığım gaga taşı kullandığım halde gaga taşları bir günde tüketiliyor bu konuda başka bir öneriniz var mı?
bir diğer sorunum ise kanlı ishal bir anda meydana geldi Coxidin kullanıyorum ayrıca vitaminleri de (B vitamini dahil) verdim. Başka yapmam gereken bir şey var mı? Şekerli su içirirsem zararı olur mu?
Çok teşekkür ederim...

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
Teşekkürler ayıordım zaten üstünü de örttüm şu an açık yeşil ve beyaz olmuş dışkı ama hala ishal herhalde ilaçların yardımıyla şekerli su vermem problem olur mu?İştahını kaybetmesini istemiyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Şekerli su kuşlara iyi gelmez. Ayrıca ishal olan kuşlara mama vermeyin

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
teşekkür ederim ilginiz için şu an ishal geçti ama çok halsiz.

motifcan

Uzman Üyemiz
eğer kabuksuz yem bulabilirsen almanı tavsiye ederim ishal olan kuslar halsiz düşüp yem kıramıcak hale gelebilirler tabi hastalığın ilerleyişine bağlı..

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
ortamın derecesi 24-25 derece şu an teşekkürler ama hala halsizlik devam ediyor bu gecede pirinç lapası verecem

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
Evet pirinç lapasına devam teşekkürler umarım kurtarırım kendi yavrumdu damızlık oldu çok seviyorum

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
erbay' Alıntı:
soru içinde soru sormuşsunuz erkeği ayrın fazla daha zarar vermesinler.ishal içinde şunu söyleyebilirim yeşillik vermeyin. Her gün patetes ve pirinç lapası vermen iyi olur.
+1

Patates püresini mamaya karıştırabilirsiniz fazlası çok zararlıdır bir çay kaşığı kadar atın bence fazla olursa mide bulantısı geççirebilir.

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
Yardımcı olan herkese teşekkürler... Tatlı oğluşum Kendini biraz daha topladı dün biraz üşüyor gibiydi belki ishaldendir. İlaçlarına ve pirinç lapasına devam... Bugün daha iyi gözleri açıldı yeme dün başlamıştı iştahı da yerine geldi ama bir hafta boyunca gözümü üzerinden ayrılmayacak... Diğer erkeğimi de dişisinden; onu dövdüğü için ayırdım. Arkadaşlar o dişimde artık yumurtaları hep yamuk yapıyor gaga taşı, mineral, mürekkep balığı taşı dışında vit-k da kullanıyorum başka ne yapabilirim