mubişlerimmm yorumlarınızı bekliyorum

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
şu an elimde 3 çift muhabbet 2 tane eş tutmamış  2 adette (bir dişi bir erkek yavru)muhabbetim var  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

daha önce size bahsetmiş oldugum hızlı nefes alıp veren mavi dişi kuşum ve eşi

yeni çifttim 

Uploaded with ImageShack.us
bu fotografla subat ayı yarışnaya katılabilirmiyim yanlız bu çiftim türünü tam bilmiyorum

buda 2 numaralı çift

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
resim cok büyüyk göründü bana sanırım bir sorun var  tekrar yükledim inş düzgün olmuştur selahattin abi yarışmaya bu kuşlarla katılabilirmiyim

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah güzel kuşlar. Tüyleri kadar yavrular verirler inşallah.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Hepsine MaşAllah..
      Aziz bey, Ahşap tünek kullanmanızı öneririm..
      Birde 2 numaralı çiftinizin suluğa daha rahat ulaşmasını sağlarsanız daha iyi olacaktır..

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
maşallah kuşların renkleride çok güzel.yılmazın dediği gibi kafesde en çok hayvanların ihtiyacı tünek,suluk ve yemlik.eğer bunları hayvanın rahat edeceği şekilde düzenlersek bu sevimli dostlarımızı memnun etmiş oluruz.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      Hepsine MaşAllah..
      Aziz bey, Ahşap tünek kullanmanızı öneririm..
      Birde 2 numaralı çiftinizin suluğa daha rahat ulaşmasını sağlarsanız daha iyi olacaktır..

konya seronofil derneginde ihale de aldım son almış olduğum iki  çiftimi  kafesle beraber aldıgım için tünekler içinde vardı ama sulugu yoktu orasıda kanarya dernegi oldugu için suluklar öyle varmış hayvanlar susuz kalmasın diyerek o şekilde aldım ama merak etmeyin şimdi gidiyorum sanayi ye hemen tahtadan olanlardan alacam