muhabbet için bu tarz yuvalık ?

metkuy

Uzman Üyemiz
Cihan bey bu yuvalıklardan izmirde kullanmakta olan üretici arkadaşlarım var ve çok memnunlar.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
metin bey benim görüşümde odur ama bazı arkadaşlar kuşun yavrularını görmesi gerektiğini yuvalık girişinin yandan oluşunun uygun olmadığını düşünüyor arkadaşınız memnun olduğuna sevindim çünkü tarzımı buna döndürmek istiyorum inşallah yanlış yapmayız !...

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Bende bu tarz yuvalık kullanıyorum ve yuvalıklarımın içinde birde çekmece mevcuttur.....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
İzmir de üretici arkadaşları ziyaret ettiğimizde çoguüreticilerin bu yuvalığı kullanmaya başladıklarını ve memnun olduklerını gördüm...(Eni biraz küçük, taban ile yuvalık girişi bir hayli yüksek, yavrular erkenden atlamasın diye...)

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Abi kendin yapmayı neden düşünmüyorsun?Marongazdan malzemesini alıp orada kestir eve gelip birleştir hem daha ucuza gelir hemde uğraş olur biraz ama illa alıcam diyorsan 2.cisini öneririm çünkü çamdan yapılmış daha sağlamdır.

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
slm cihan kardeşim ilk resimdeki yuvalıktan 10 adet getirttim ve pişman oldum resimdekinden dahada büyük taban çam gerisi kavak kuşlar kavagı daha kolay kemirir.hepsi elimde patladı kafeslerime kocaman oldu.aşırı geniş kışın ısıtması kuşun ayrı bi dert.

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
VALLA CİHAN BU FORMDA AİLE GİBİYİZ BİRİMİZ ZARAR GÖRÜRSEK DİGER ARKADAŞIMIZI UYARMAMIZ LAZIM SONUÇTA EMEKÇİLERİZ

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
aynen abi ALLAH razı olsun
zaten sahibindende bu ilanı veren muhteremdende ses soluk yok ölçülerini birde gönderim şeklini sormuştum  demekki bizden nasibi yok

sen nasıl yuvalık kullanıyorsun benim acilen yuvalıklarımı biraz daha büyütmem lazım

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
cihan kardeşim bendede sıkıntı var marangozları biliyorsun az olunca burun kıvırıyorlar ideal bi ölçüm yapıcam şeklini çizicem bakalım yaptırabilecekmiyim.birde diyarbakırlı hakan arkadaşımızın yuvaları var pazartesi bitecek dedi bide onun son halini göreyim zaten resimleri var sitede geçen gün yayınlamıştı sende bi bak kardeş.acele etme
ha kendine daire almışsın ha kuşuna ev almışsın güzel olsun yani haksızmıyım?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cihan AYTAN' Alıntı:
doğruya bende hakan arkadaşımız var  bye_happy
Ewet abi ben varım : ;D

Ama görüntü olarak benimkilerden daha iyi duruyo gibiler doğruya doğru ama benimkilerde fena değil yani  ben satacam diye benimki daha iyi daha güzel demem önemli olan abilerimizin kardeşlerimizin en iyisine gönüllerine göre olanlara sahip olamaları

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
hakan senin yavruluklar bitmedimi daha ne zaman biter satışa hazır olur
İsmail bey alt ağaçta biraz sıkıntı yaşadım temin etmeye çalışıyorum kısa bi zaman içerisinde hazır olucaklar İnşallah

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
yandan yuva kullananlar için ideal önden kullananlar için önü tarafı kapatır ama fiat pahalı değil ağaç altlığıda var güzel