Muhabbet Kafesi Üreticisi veya Toptancısı

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Haftaya (cumartesi pazar) feshaneye gelirsen (İstanbul feshane) orada bir çok ürün ve benzer kafes bulabilirsin.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşım.Kafesin plastik tavasını inceledin mi?Genelde orada yapan kişi ya da firmanın adı oluyor...

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
bu kafes izmir yapımı en kolay bulma yolu bu ve bunun gibi kafeslerde sahibinden.com sitesine gir hayvanlar katagorisinde kuş ve aksesuarlar bölümünde bulursun orda 8-10 tane imalatçı ve toptancı arkadaşın numarası var resimlerde net şekilde görülüyor sakın para falan gönderme onlara adrese teslim kapıda ödemeli gönderiyorlar ve pazarlık et kampanya kafeslere 5-6 tl den fazla verme çifthaneler 18-20 tl civarı hayırlı işlerin olsun

xdnmx

Yeni Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
kayabaşı
erhanbudak' Alıntı:
bu kafes izmir yapımı en kolay bulma yolu bu ve bunun gibi kafeslerde sahibinden.com sitesine gir hayvanlar katagorisinde kuş ve aksesuarlar bölümünde bulursun orda 8-10 tane imalatçı ve toptancı arkadaşın numarası var resimlerde net şekilde görülüyor sakın para falan gönderme onlara adrese teslim kapıda ödemeli gönderiyorlar ve pazarlık et kampanya kafeslere 5-6 tl den fazla verme çifthaneler 18-20 tl civarı hayırlı işlerin olsun

Sahibinden.comdan 3 arkadaştan kafes almaya çalıştım ama başarılı olamadım üçüde felaket derecede yalan konuşan insanlardı.Her aramamda az sonra gönderiyorum dediler günlerce bekledim bence uzak durun görerek alın.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cemal Gündoğdu bunun gibi kafesler (yada dilediğin şekilde) sana yapabilir. Kendisi iyi bir kafes ustasıdır ve dürüst bir esnaftır...fiyatları da iyidir. Telefonu 0536 973 93 93