tolgaaltintas
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar muhabbet kuşları çiftleştikten kaç gün sonra yumurtlarlar ortalama?
Aynen kardesım bende 1 hafta oldu yenı damızlık aldım 1 çift bugun farkettımkı kuslarım cıftlesıyor mama yaptım havuc+yumurta+yem BAKALIM ınsallah saglıklı yavrular alırızSerkan SEVİŞ' Alıntı:1 hafta once dişisi ölen bi kusumun yanına yeni bir dişi attım 1 dakka sonra çifleştiler şu anda da 1 tane yumurtası var 1 haftda yumurtladı hatta cok şaşırmıstım bir dakka içinde bunlar nasıl oldu diye![]()
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:1 haftada sık sık yuvalığa gırıyor kuslarım bunlar belırtılerımıdır acaba bazen erkek kusumda gırıyor dişi çok sık gırıyor erkek kapıda duruyor sonra tekrar cıkıyorlar kum tuketmısler bıraz
diğer odadan çaktırmadan ızlıyorum zaten ;D Peki altını fılan temızlerken mecburen rahatsız edecem onları napabılırım kardesım ?Yemlerını yenılerken mama takvıyesı fılan vs.Serkan SEVİŞ' Alıntı:
evet bunlar belirtilerdir fakat kuşlarını fazla rahatsız etmeden izlemeye calıs sitres yaparlarsa çiftleşmeler daha uzun zaman alabilir tabi tüm kusların piskolojisi bir deyildir ama kuşlarını iyi tanımıyosan oldugunca rahat bırakmaya calıs ama caktırmadanda gozlemlemeye devam et
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:diğer odadan çaktırmadan ızlıyorum zaten ;D Peki altını fılan temızlerken mecburen rahatsız edecem onları napabılırım kardesım ?Yemlerını yenılerken mama takvıyesı fılan vs.
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:bir hafta 10 gün içinde yumurtlaması lazım. Cihan arkadaşımızın dediği gibi stres yaparsa süre uzayabilir de... Havuçlu mama verebilirsiniz 2 günde bir. Yavrular oluncada hergün... Hayırlısı olsun inşallah