Muhabbet kuşları, yapay tohumlama bilen var bilmeyen var (KA)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Paylaşım için teşekkürler Kemal abi.Videoda yapılan hayvana eziyetten başka bişey değil sanki nesli tükenmek üzere olan bi ırkı çoğaltmaya çalışıyorlar.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
sezgin bey bu sistem avrupadaki tüm üreticilerce kullanılmaktadır çok üst kalite showlarda çiftleşememe sorunu oluyo suni dölleme sayesinde o kuşlardan yavru alınıyo bu sayede yavru alınamamış kuşlların hepsinden yavru alınıyo

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
sezgin bey bu sistem avrupadaki tüm üreticilerce kullanılmaktadır çok üst kalite showlarda çiftleşememe sorunu oluyo suni dölleme sayesinde o kuşlardan yavru alınıyo bu sayede yavru alınamamış kuşlların hepsinden yavru alınıyo
Biliyorum Cihad kardeşim avrupada bunu yapan çok hatta canlı yapılışını gördüm İspanyada ama artık işin kolayına kaçmış üreticiler birçoğu hiç uğraşmadan bu şekilde yapıyor üretimi

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
+1

carsi-7

Üyemiz
Adı
UMUT
Soyadı
KILIÇ
bunu türkiyede de yapanlar var diye duymuştum.paylaşım için tşk ler kemal abi