T toprak-zemin Uzman Üyemiz Katılım 26 Kas 2012 Mesajlar 329 Konum Diyarbakır Adı Barış Soyadı ÜRGEN 2 Ara 2012 #1 Daha once sorulmustur diye aradim bir turlu bulamadim kusura bakmayin cevaplarinizi bekliyorum ustadlarim selametle
Daha once sorulmustur diye aradim bir turlu bulamadim kusura bakmayin cevaplarinizi bekliyorum ustadlarim selametle
B BaSuT Takipçi Üyemiz Katılım 24 May 2012 Mesajlar 206 Konum istanbul-Kartal Web sitesi www.bstkafes.com Adı cengiz Soyadı Basut 2 Ara 2012 #2 iyibir bakımla 5 defa yumurta alınabilir
T toprak-zemin Uzman Üyemiz Katılım 26 Kas 2012 Mesajlar 329 Konum Diyarbakır Adı Barış Soyadı ÜRGEN 2 Ara 2012 #3 Cengiz BASUT' Alıntı: iyibir bakımla 5 defa yumurta alınabilir Genişletmek için tıkla ... allah razI olsun saolun
Cengiz BASUT' Alıntı: iyibir bakımla 5 defa yumurta alınabilir Genişletmek için tıkla ... allah razI olsun saolun
KaLI Uzman Üyemiz Katılım 9 Eki 2012 Mesajlar 392 Konum Malatya Adı Hamdi Soyadı KaLI 2 Ara 2012 #4 Cengiz BASUT' Alıntı: iyibir bakımla 5 defa yumurta alınabilir Genişletmek için tıkla ... ben 4 defa alıyordum sezonda dinlendirmeler de olduğu icin
Cengiz BASUT' Alıntı: iyibir bakımla 5 defa yumurta alınabilir Genişletmek için tıkla ... ben 4 defa alıyordum sezonda dinlendirmeler de olduğu icin