Muhabbet Kuşları Yuvayı Nasıl Kabullenir? (Ayhan OTÇUOĞLU)

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Arkadaşlar,
Bu konu ile video hazırladım. Ama sizden videoyu izlemeden önce şu sorunun cevabını vermenizi ve videoyu izledikten sonra doğru bilip bilemediğinizi test etmenizi istiyorum.
Yuvaya önce Dişi mi girer? Erkek mi girer?
Cevabı videoda. Daha fazlası youtube kanalımda.
https://www.youtube.com/watch?v=Df1u8EwwSek

Adı
Süleyman
Soyadı
Ekinci
çok güzel olmuş ayhan abi paylaşım çok faydalı bugün canlı olarak yaşadım yeni yeni yuvaya ısınan bir takımım var erkek sürekli yuvaya teşvik ediyordu dişiyi bugün ikisi bir den yuvaya girip çıkmaya başladı maşallah.

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Erkek bakar yuvaya sonra dişiyi ikna etmeye çalışır  Dişi kabul ederse  devamlı girer çıkar girer çıkar  Artık Zaman'ı gelince yuvayı kemirir.  Yuva işi bitince. Çiftleşme olur Bende 3 çift var 3 de yuvada her şey dişi de biter  video da da öyle

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Süleyman EKİNCİ' Alıntı:
çok güzel olmuş ayhan abi paylaşım çok faydalı bugün canlı olarak yaşadım yeni yeni yuvaya ısınan bir takımım var erkek sürekli yuvaya teşvik ediyordu dişiyi bugün ikisi bir den yuvaya girip çıkmaya başladı maşallah.
Hayırlı olsun yavruları büyütmek nasip olur İnşaallah.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Tekin GÜÇBİLMEZ' Alıntı:
Erkek bakar yuvaya sonra dişiyi ikna etmeye çalışır  Dişi kabul ederse  devamlı girer çıkar girer çıkar  Artık Zaman'ı gelince yuvayı kemirir.  Yuva işi bitince. Çiftleşme olur Bende 3 çift var 3 de yuvada her şey dişi de biter  video da da öyle
Devam eden evreleri de çok iyi anlatmışsınız. Teşekkürler.

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Rica ederim yardımcı olduysam ne Mutlu ?

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Ayhan abi çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sabrınıza, anlatımınıza sağlık. Görsel bilgiler çok çok daha faydalılar.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Recep MANAY' Alıntı:
Ayhan abi çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sabrınıza, anlatımınıza sağlık. Görsel bilgiler çok çok daha faydalılar.
Dikkat edenler için her noktadan öğrenecek şeyler vardır. Bende teşekkür ederim.

emeget

Yeni Üyemiz
Adı
savaş
Soyadı
şen
Çok faydalı bir paylaşım daha. Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim.  evil_idea evil_idea evil_idea