Muhabbet kuşlarımın OKALİPTUS ziyafeti (Hilmi Akyıldız)

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Refik Bey harika bilgilere ulaşmış. Çok teşekkürler. İstanbul'da ben denk gelemedim bi türlü. İzmir'in her yeri (yenişehir,bornova,buca,gaziemir) yol kenarları okaliptus doluydu. Nasılsa burdada vardır dedim ama bulamadım.... icon_wall

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
refik kardeş araştırma ve bilgi paylaşımın için teşekkürler aç kalsalar bu kadar yeme saldırmıyorlar çıkardıkları sesler sanki sevinç çığlıkları

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
  ;D ;D Yarından itibaren kuru yaprakları(kıyılmış)500'er gramlık poşetlerde,Taze yapraklı genç dallarıda 250'şer gramlık paketlenip satışa sunulacaktır.....

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İlker tekirdağda varmı bu ottan gelip alalım hemseni görürüz hemde sizin oranın oğlakları lezzetliymiş öyle duydum pray
  abi oğlak zamanı geçti kuzu varmı acaba ben bir çuval odun getiririm bye

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Ankara' da bu ağaçları bulmak zor  :(

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Refik Türk' Alıntı:
  ;D ;D Yarından itibaren kuru yaprakları(kıyılmış)500'er gramlık poşetlerde,Taze yapraklı genç dallarıda 250'şer gramlık paketlenip satışa sunulacaktır.....
gözünü sevdiğim memleketim... :'(

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Ben dün Gebzede buldum ve eve götürdüm ama bizimkiler bir iki tiftikleyip bıraktılar icon_think

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Tülin AYDIN' Alıntı:
Ben dün Gebzede buldum ve eve götürdüm ama bizimkiler bir iki tiftikleyip bıraktılar icon_think
Acaba farkli bisey  mi sizin buldugunuz?

Hilmi Abi sen nerden temin ettin. Foto cekip koyabilrmisiniz

En ilginci kuslarin bu kadar sevmesinin nedeni bu agacin ana vatani ile muhabbet kusunun anavatani ayni :)

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
arkadaşlar özellikle okaliptus yaprağını mamaların içine kattığın zaman daha verimli oluyor ve daha iyi yiyiyolar kuşlara da çok faydalı oluyor.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Yoo aynı ağaç. Hiç görmedikleri için çok yanaşmadıklarını düşündüm ama oldukça dayanıklı olduğu için kafeste bıraktım bütün gün yanlarında durunca alışacaklardır diye düşünüyorum. Yani umuyorum  smileki

cevdet

Yeni Üyemiz
Adı
ertugrul
Soyadı
ucarcı
arkadaşlar bende hilmi beyden görünce salmaya astım ilk başta yanaşmadılar ama kurudukça yemeye başladılar ve kuru hali salmada okadar güzel kokuyorki anlatamam ayrı bir hava veriyor ve kuru yapraklarıyla oyun bile oynuyorlar hilmi beye paylaşımından dolayı tekrar teşekkür ediyorum

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Acaba farkli bisey  mi sizin buldugunuz?

Hilmi Abi sen nerden temin ettin. Foto cekip koyabilrmisiniz

En ilginci kuslarin bu kadar sevmesinin nedeni bu agacin ana vatani ile muhabbet kusunun anavatani ayni :)
coşkun ahmet abini kandır gel bir kucak götürün burada çok

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
ertuğrul uçarcı' Alıntı:
arkadaşlar bende hilmi beyden görünce salmaya astım ilk başta yanaşmadılar ama kurudukça yemeye başladılar ve kuru hali salmada okadar güzel kokuyorki anlatamam ayrı bir hava veriyor ve kuru yapraklarıyla oyun bile oynuyorlar hilmi beye paylaşımından dolayı tekrar teşekkür ediyorum
dün akşam baktım benimkiler yaprakları kemirmiş :) acaba ne kadar süre bıraksak doğru olur kafeste? bozulma ihtimali var mıdır? bilen var mı yada tecrübe eden?