Muhabbet kuşlarımızın yaz mevsimine hazırlığı (C.AYTAN)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN

Arkadaşlar merhaba ,

Cihanaley muhabbet kuşları yaza hazırlanırken sizlere birkaç karede merhaba diyor herkese hayırlı üretimler diliyoruz...

Üretimhanenizi sürekli dezenfenkte etmelisiniz öyleki bu çamaşır suyu olmamalı tamamiyle bitkisel dezenfenktanlar kullanmalısınız ...

Arkadaşlar ısrarla plastik folluk kullanmanızı ve bu plastik folluklarınızı mutlaka dezenfenkte etmenizi öneriyorum

Salmadan görüntüler

Yuvalardan bir tanesinde 2 rainbow yavrumuz renklenmeye başladı

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah Cihan Bey kuşlarda üretimhaneniz de çok güzel ellerinize emeğinize sağlık.

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
Abicim bisey diyim mi kırk bir degil kırk bin kere masallah. Gercekten isinizi nasil ozenerek yaptginiz nasil sewerek yaptiginiZ apacik ortada. Bunu uretimhanenin temizligine bakarak anlamak cok kolay. Tekrar tekrar masallah sizi tebrik ediyorum allah hayirli uretimler nasip eylesin kolay gelsin

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Maşallah , sağlıklı ve bol üretimler.

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Üzeyir ÇEKİÇOĞLU' Alıntı:
Abicim bisey diyim mi kırk bir degil kırk bin kere masallah. Gercekten isinizi nasil ozenerek yaptginiz nasil sewerek yaptiginiZ apacik ortada. Bunu uretimhanenin temizligine bakarak anlamak cok kolay. Tekrar tekrar masallah sizi tebrik ediyorum allah hayirli uretimler nasip eylesin kolay gelsin

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
olay budur temiz üretimhane, sağlıklı ve güzel kuşlar demektir. tebrik ederim...