merve eralp
Yeni Üyemiz
yağlanma dediğiniz ne oluyor bilmiyorum fotoğraflar da pek net değil maalesefMert AYDIN' Alıntı:1 ve 2. resimlerde dişide yağlanma var sanki?
yağlanma dediğiniz ne oluyor bilmiyorum fotoğraflar da pek net değil maalesefMert AYDIN' Alıntı:1 ve 2. resimlerde dişide yağlanma var sanki?
yani kiloluMerve ERALP' Alıntı:yağlanma dediğiniz ne oluyor bilmiyorum fotoğraflar da pek net değil maalesef
Mert AYDIN' Alıntı:yani kilolu![]()
o halde madem değil diyorsunuzMerve ERALP' Alıntı:aslında kilolu değil tüyleri hep o şekilde kabartıp duruyor oda sıcaklığı uygun olsa bile
peki aynı kafeste tutmalı mıyım şimdiden_? erkek, dişinin tüylerini yoluyor bazen, yem yerken mutlaka rahatsız ediyorMert AYDIN' Alıntı:o halde madem değil diyorsunuz
yavru vermelerinde sıkıntı yok..
yedi aydan beri dediğiniz gibi duruyorlar arada saldığımda birbirlerinin kafesine giriyorlar ikisi bi kafesteyse kapatma zamanı geldiğinde ayırmıyorum. bakalım dediğiniz gibi yapayım o şekilde dursunlar daha. bir de veterinere götürdüm vitamin verdi bi ilaç daha verdi suyuna katıyorum ikisini deMert AYDIN' Alıntı:erkek kuşunuzun evcil ve size çok alışkın olduğunu yazmıştınız
isterseniz ayrı kafeste yanyana dursunlar bir müddet...
rica ederimMerve ERALP' Alıntı:tamam teşekkür ederim her şey içinçok sağolun iyi geceler
![]()