muhabbet kuşlarında erkeklerin yavruları oldurmesı

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
erkek kuşlarımız kızdıklarında ister kendi yavrusu ister başka yavruları çiftleşme ihtiyacından dolayı zorlar ve farkında olmazsanız kesinlikle huysuz olan erkekler genelde olumle sonuçlandırırlar  eksikliklerim varsa arkadaşlar tamamlayacaklardır
gönlü gerçekten muhabbet sevgisiyle dolu dopdolu tüm insanlarla bir gün buluşacagız herkesi seviyorum 
arzularınız hep şelale olsun

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
aslında bu özelikle cok kızısmadan kaynaklanıyor genelde yumurtalı kuslarına mama veren ve özelikle mamaya bal veya nijeri fazla kacirildiginda bu durum söz konusu..bu durumlar ortadan kaldırılınca yine aynı sekilde aşırı kızgın erkekler varsa ikinci dişiyle aynı anda cifte atılırsa aynı anda 2 diside kullanılırsa hicbir sorun kalmıyor..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Erkek kendi yavrusunu öldürebiliyor fakat bu katliyam "dişi katliyamı" ise bedel daha keskin ve ağır olur.

Allah, salma üretimi deneyenlerin yavru kuşlarına yardım etsin..

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Erkek kendi yavrusunu öldürebiliyor fakat bu katliyam "dişi katliyamı" ise bedel daha keskin ve ağır olur.

Allah, salma üretimi deneyenlerin yavru kuşlarına yardım etsin..
Yılmaz ustama kesinlikle katılıyorum.Erkekler dişilerin yanında huri melek kalır.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Allah Üretim ile uğraşan Kardeş ve Abilerimizin Yavrularını Dişi Gazabından korusun.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
erkeler  genelde yavrulara  saldırma  olasılığı %10 çok  düşük bir orandadır.
fakat  dişlerde yavrular  saldırma olasılığı yüksek  yavrulara saldıran dişileri  gören erkek dişiye eşlik edebiliyor..
bazı dişiler yavruları öldüresiye kafalarını delerek yavruların gagalarını yiğenler bile oluyor bu yapan dişilere  erkek  te  eşlik ediyor ...
bazı erkekler  kışma yavrulara bakarken dişi yerine yavrularla çiftleşmek  istiyebiliyor bu gibi durumlarda erkek yavruya zarar verme  olasılığı yok denilecek kadar  çok az  bir  orandadır ..
ben 25 30  günlük tüylenen yavrularımın yanından dişileri alıp yavruları erkeklere baktırıyorum..
benim üretimhanemin en verimli  hızlı üretimin başlıca temeli bu şekildedir ....

herkesin üretim bilgileri ve tecrübeleri farklı olabilir .. ben sadece kendi üretimin hakkında verdiğim bilgiler bu şekildedir ..

herkesin üretimi bol olsun ..
Ayırdığınız o dişi salmada diğer kuşlara sataşmıyormu acaba Bayram Bey, anlattığınız yöntem aklıma yattı bu sorunun da cevabını alırsam bende uygulamayı düşünüyorum.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Bu site ve bu üstadlar olduğu sürece bizim başımız öne eğilmez. Teşekkürler Bayram abi , teşekkürler Kemal abi.