Muhabbet kuşlarını boyamak...

EMOCAN

Yeni Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
TEKE
salmada bulunan kuşlarımı işaretlemek istiyorum dişi ve erkekleri (ana-babaları) nasıl bir boya önerirsiniz...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Boyamamanızı derneğe üye olup bilezik takmanızı öneririm

EMOCAN

Yeni Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
TEKE
bilezik yavrulara takılmıyor mu ? benim uzun bir zaman başında duramayaacağım için ailem bakacak onlarda yavruların ayırmasını isteyecğim yalnışlıkla büyük kuşları ayırmasınlar diye işaret amaçllı :)

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Şu koyun çiftliklerinde koyunları işaretledikleri boya var, ismini bilmiyorum, bir  baytar'a sorun o sizi yönlendirecektir :D

Hem kuşun sağlığını da bozmazsınız gıda boyası verip de...  ;)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
kuşları gıda boyası ile bile olsa boyamak çok yanlış, hele birde muhabbet kuşu ise...muhabbetler bildiğiniz gibi gagası ile her yerine erişebilen tek kuşdur, boyanın tadına bakması kaçınılmaz. Alüminyum renkli bilezikleri alıp kullanın, nette 20 adeti 5-6 liraya satılıyor.

satan yerlerden birinin adresi - http://www.dostpetshop.com/urun.php?uid=522&cid=77

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
kuşları gıda boyası ile bile olsa boyamak çok yanlış, hele birde muhabbet kuşu ise...muhabbetler bildiğiniz gibi gagası ile her yerine erişebilen tek kuşdur, boyanın tadına bakması kaçınılmaz. Alüminyum renkli bilezikleri alıp kullanın, nette 20 adeti 5-6 liraya satılıyor.

satan yerlerden birinin adresi - http://www.dostpetshop.com/urun.php?uid=522&cid=77
+1

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Hocam bu bileziklerin dayanıklılık durumu nedir.Paslanmaz değil mi?
Üzerine tarih yazabilirmiyiz?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
BU BİLEZİKLER PASLANMAZ ÜZERİNDE 1 DEN 20 YE KADAR SAYI VARDIR....BİLEZİĞİ ACIP KUŞUN AYAĞINA TAKIP KAPATACAKSIN İŞİN BİTİNCE ÇIKARIRSIN BOYA OLMAZ SAKIN... icon_wall

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mustafa GÖKKOYUN' Alıntı:
Hocam bu bileziklerin dayanıklılık durumu nedir.Paslanmaz değil mi?
Üzerine tarih yazabilirmiyiz?
hayır paslanmaz, bunlar alüminyumdan yapılmıştır ve çok sağlamdirlar. Tarih yazmana gerek yok 1-20 arası numaralı bileziktir bunlar...kuşları numarası üzerinden rahatlıkla takip edebilirsin.

EMOCAN

Yeni Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
TEKE
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER İÇİN. METAL SIKMA BİLEZİK SİPARİŞİNİ VERDİM BU ARADA.:)