Muhabbet Kuşlarının Renkleri ve Renk Tonları (Ayhan OTÇUOĞLU)

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Arkadaşlar,
Muhabbet Kuşlarının sadece renklerini ve renk tonlarını, eşlemelerde renk konusunda dikkat edilecekler ve gelebilecek yavruları anlatmaya çalıştım. Keyifli Seyirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

aceylan11

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
CEYLAN
Ayhan abi çok faydalı Video daha devamını isteriz abi kuşları nasıl irilestirebiliriz onları da gosterir misin biraz bahsettin gerçi. ..

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Arkadaşlar,
Muhabbet Kuşlarının sadece renklerini ve renk tonlarını, eşlemelerde renk konusunda dikkat edilecekler ve gelebilecek yavruları anlatmaya çalıştım. Keyifli Seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=oVjGF13TyFQ
Ayhan hocam çok eğitici bir video olmuş. Elinize sağlık, maşallah harika kuşlarınız var.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ahmet CEYLAN' Alıntı:
Ayhan abi çok faydalı Video daha devamını isteriz abi kuşları nasıl irilestirebiliriz onları da gosterir misin biraz bahsettin gerçi. ..
Ahmet Bey,
Gerçi hep anlatıyorum ama insanlar sanırım kuşu değil, ya maviyi, beyazı, ya da parayı seviyor. Önce kuşu seveceğiz. Her rengi bize lazım. Sonra baskın, çekinik, renk, mutasyon, kalın tüy, ince tüy bunları öğreneceğiz. Sonra baskınlarla veya baskınxçekinik olarak çalışacağız. Ben mavi kuş besleyeceğim, albino, lutino besleyeceğim diyenler birkaç yıla minicik kuşları besleyecekler.