MUHABBET KUŞLU SAAT...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ

AİLEMDEKİ HAYVAN SEVGİSİ O KADAR BÜYÜK Kİ DUVAR SAATLERİMİZDE BİLE MUHABBET KUŞU VAR. 26 YAŞINDAYIM VE BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU SAAT HİÇ BOZULMADAN DUVARIMIZDA ASILIDIR. BEN,BABAM,KÜÇÜK KARDEŞİM,ABİM,AMCAM KISACASI TÜM AİLE HAYVANLARI ÇOK SEVİYORUZ...  alkisd alkisd alkisd alkisd

TABİ ÖZELLİKLE MUHABBET KUŞU VE KÖPEKLER...

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Allah Sevginizi Daim etsin :)

öyle bi saat bulsam bende alırdım Güzelmiş :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok şanslı bir ailesiniz. Allah bu sevgiyi ve bu sayedeki mutlulukları size tattırmış. Canlı sevgisi içinde olmayan insanlar neler kaçırdıklarının bile farkında değiller.
O yüzden içinde canlı sevgisi olanlar, bu dünyada diğerlerinin gözünün önünde olduğu, adım atsalar hissedecekleri bu mutluluklara asla kavuşmaları mümkün değilken (Çünkü o sevgi yok habersizler), biz canlıları sevenler ise sahibiz (yumurtladı yavru annesinden mama yedi, kuş baktı öttü vs. nasılda güzel renkleri varmış diye gözlemler yaparak.).

O yüzden siz ve ailenizde çok şanslı. Bu mutluluğu keşfetmiş, hissetmişsiniz. Tebrik ederim.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Canan NUMAN' Alıntı:
Çok şanslı bir ailesiniz. Allah bu sevgiyi ve bu sayedeki mutlulukları size tattırmış. Canlı sevgisi içinde olmayan insanlar neler kaçırdıklarının bile farkında değiller.
O yüzden içinde canlı sevgisi olanlar, bu dünyada diğerlerinin gözünün önünde olduğu, adım atsalar hissedecekleri bu mutluluklara asla kavuşmaları mümkün değilken (Çünkü o sevgi yok habersizler), biz canlıları sevenler ise sahibiz (yumurtladı yavru annesinden mama yedi, kuş baktı öttü vs. nasılda güzel renkleri varmış diye gözlemler yaparak.).

O yüzden siz ve ailenizde çok şanslı. Bu mutluluğu keşfetmiş, hissetmişsiniz. Tebrik ederim.
teşekkürler canan hanım

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
bu saati bende çok iyi biliyorum burak sanıyorum yengen bunu hollandadan getirmişti

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Canan NUMAN' Alıntı: