Muhabbet kuşu ayırma

m. kandemir

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Talha
Soyadı
Kandemir
ARKADAŞLAR MUHABBET KUŞLARIMI AYIRACAĞIM. DİŞİYİ FARKLI KAFESE ALDIM, ŞİMDİ KUŞLAR BİRBİRLERİNİ GÖRMELİMİ GÖRMEMELİ Mİ, FARKLI ODAYA MI ALAYIM DİŞİ KUŞU, AYNI ODADA KALSINLAR MI?

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
ne maksatla ayırıyorsun .sebebi ne .dinlendirmek icinse yuvalıgı cıkar ayırmana gerek yok.

m. kandemir

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Talha
Soyadı
Kandemir
kuşlar kızgınlık döneminde ama birbirleriyle pek ilgilenmiyolar. o yüzden ayırdım, dinlendirmek için değil

E

elaziz2316

Guest
M.Talha KANDEMİR' Alıntı:
kuşlar kızgınlık döneminde ama birbirleriyle pek ilgilenmiyolar. o yüzden ayırdım, dinlendirmek için değil
    Ayrı ayrı odalarda kafanı iyice şişiriler. Ayrıca kızıştırmak için ayırmak pek de faydalı değildir (şahsi fikrim).

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
birbirlerini sevmemiş olabilirler kuşlarda olur bazen eşleri degiştirmen gerekebilir.

m. kandemir

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Talha
Soyadı
Kandemir
yaklaşık yarım saattir ayrılar ve kafesler yan yana duruyo, erkek kuş hiç durmadı sürekli yürüyo, atlıyo,  hareket ediyo.  dişi kuş pek hareket etmiyo. acaba erkeği istemiyo mudur?

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
erkeğe naz yapıyor . erkeğin bu atlaması dişiyi istemesidir. akşam birleştirin. faydasını görürsnüz. tabi süre sınırı size kalmış ( şahsi fikrim )