çok teşekkür ederim arkadaş ta muhabbet kuşu üreticisi ama ilk defa cennet papağanı üretecek, sizin yorumunuz destekleyici oldu, ona da açıklamanızı aynen okuyacam.Mehmet CAN......' Alıntı:merhaba.5 yıl önce bende sevda papağanı yani sarı kırmızı olan cinsinden vardı.ben muhabbetkuşu üreticisiyim ve elimde devamlı yumurtada kuş var.ben sevda papağanımın yumurtasını muhabbetkuşun altına koydum ve sorunsuz yavruları büyüttü.bunu birkaçkez tekrarladım, sorun çıkmadı.tabiki bu demek değilki sizin arkadaşınızda sorun çıkmayacak,mecbur kaldıysa deneyebilir.
bir sorum daha olacak, 5 yumurta var, bunların hepsini tek muhabbet çiftinin altına koysa, beşinden de yavru çıksa muhabbetler besleyebilir mi. koymayı düşündüğü çiftine güvendiğini söylemişti ama ben yine de sorayım.Mehmet CAN......' Alıntı:merhaba.5 yıl önce bende sevda papağanı yani sarı kırmızı olan cinsinden vardı.ben muhabbetkuşu üreticisiyim ve elimde devamlı yumurtada kuş var.ben sevda papağanımın yumurtasını muhabbetkuşun altına koydum ve sorunsuz yavruları büyüttü.bunu birkaçkez tekrarladım, sorun çıkmadı.tabiki bu demek değilki sizin arkadaşınızda sorun çıkmayacak,mecbur kaldıysa deneyebilir.
teşekkür ederimMehmet CAN......' Alıntı:kuşların bakıcılığı iyi ise ve cennetleri beslerse, 5 yavruyu büyütmekte yeterli yem ve mama olduktan sonra sorun çıkmaması gerekir.