muhabbet kusu çiftleşiyor fakat yuvaya girmiyor

Ramazan71

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
gül
Bir çift muhabbet kuşum var erkek yaklaşık 14 aydır bende yavru almıştım dişi kuşu alalı daha bir ay olmadı fakat son 1 haftadır hergün çifleşiyorlar yuva taktım fakat dişi kuş yuvaya hiç girmiyr ve sanki hasta gibi sürekli kabarık duruyor ishal değil mantar yok belki parazit olabilir ama sürekli çiftleştiklerinden olabilir mi ?

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
açmışsın konuyu, inşallah çözümünü bulursun. yuvalığın hemen önünde tünek var mı, kuşlar tünekte dururken merak edip yuvalığa bakmaları için. kendi istekleriyle bir defa girseler yeter

Ramazan71

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
gül
ewt tünek var ama dişi o tünekte pek fazla durmuyor resimlerinide koyacağım yarın

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
yorumuna karşılık cevap vereceğin kişinin yazdığı yorumun sağ alt kısmında yanıtla kısmı var oraya tıklayıp yaz mesajını kişiye ileti gitsin, görsün mesajını

Ramazan71

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
gül
Kuşların yerini değiştirmiştim 1 haftadır çiftleşmiyorlardı ama bu gün çiftleştiler fakat dişinin hala yuvaya ilgisi yok

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Kuşların yerini değiştirmeyin sabit yerde kalsın sürekli rahatız edilirse verim alamazsın kuşları mama ve yem değişimi yapıp kendi hallerine bakın...

Ramazan71

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
gül
Değiştireli bir hafta oldu artık alıştılar yeni yerlerine fakat follığa hiç ilgileri yok eski yerlerinde de yoktu birde dişinin ceresi kahverengiden beyaza dönüyor sebebi ne olabilir