Muhabbet kuşu çiftleşme sesleri

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/qx8mk7kp/muhabbetsesi.rar.html

İnternette bulabildiğim muhabbet kuşu çiftleşme videolarını indirdim. Hepsini birleştirerek tek parça yaptım, daha sonra bu videonun sesini mp3 olarak ayırdım. Muhabbet kuşlarımı kızıştırmak ve çiftlerştirmek amacı ile bu sesleri tekrar modunda üst üste dinletmeyi planlıyorum. İşe yarayacakmı bilmiyorum ama deneyeceğim.

Denemek isteyen olur diye de yukarıda linkini verdiğim dosya paylaşım sitesine sesleri yükledim.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ümit AKI' Alıntı:
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/qx8mk7kp/muhabbetsesi.rar.html

İnternette bulabildiğim muhabbet kuşu çiftleşme videolarını indirdim. Hepsini birleştirerek tek parça yaptım, daha sonra bu videonun sesini mp3 olarak ayırdım. Muhabbet kuşlarımı kızıştırmak ve çiftlerştirmek amacı ile bu sesleri tekrar modunda üst üste dinletmeyi planlıyorum. İşe yarayacakmı bilmiyorum ama deneyeceğim.

Denemek isteyen olur diye de yukarıda linkini verdiğim dosya paylaşım sitesine sesleri yükledim.
İlginç.Allah c.c. Akıl Fikir versin...Kuşlarınıza...
Keşke bunca zahmete gireceğinize kuşlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilecek uğraşılara girseydiniz.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bilal ERDEM' Alıntı:
İlginç.Allah c.c. Akıl Fikir versin...Kuşlarınıza...
Keşke bunca zahmete gireceğinize kuşlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilecek uğraşılara girseydiniz.
Kibar uyarınız için teşekkür ederim...

Bilgi sahibi olmak için devamlı araştırıyorum zaten. Ancak deneyler, araştırmanın ayrılmaz  parçasıdır !

Zira muhabbet kuşlarının doğadan evlerimize girmesi ve insanlar tarafından üretilmesi hep denemeler sonucu günümüzdeki şekline gelmiş ve bir sektör oluşmuştur.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ümit AKI' Alıntı:
Kibar uyrınız için teşekkür ederim...

Bilgi sahibi olmak için devamlı araştırıyorum zaten. Ancak deneyler, araştırmanın ayrılmaz  parçasıdır !

Zira muhabbet kuşlarının doğadan evlerimize girmesi ve insanlar tarafından üretilmesi hep denemeler sonucu günümüzdeki şekline gelmiş ve bir sektör oluşmuştur.
Ne demek Ümit bey ben uyarı falan yapmadım.
ALLAH c.c. Akıl Fikir versin kuşlarınıza derken ciddi anlamda yazdım öyle ki;
ses var ama görüntü yok bunu bir insan algılayabilir ama muhabbetler cidden şaşıracak...
Rahmetli EİNSTEİN in dediği gibi;
Ne yaptığınızı bilseydiniz, adı deney olmazdı...