Muhabbet Kuşu Çiftleştirip Yavrulatmak İstiyorum Ltfn Yardm!!

yasin_05

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Sarıoğlu
Elimde bi dişi muhabbet kuşum var bi erkek alıp bunları çiftleştirmek istiyorum lütfen neler yapabileceğimi yazarmısnız...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Öncelikle kendinizi sitemizde tanıtım bölümünde tanıtırsanız birdahaki sorularınıza daha net cevaplar alırsınız.Elinizdeki dişiye eş almak için varsa petshop yada üretici kuşu diğerlerinin arasına atıp hangisiyle eş tutacaksa onu alırsanız olur sizin alacağınız bir kuşla eş tutmayabilir.Bundan başka sizin bişey yapmanıza gerek yok gerisini onlar hallediyor Ayrıca sizin dişinin yaşıda önemli

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Kardeşim acele etme dişiden sağlıklı yavrular alabilmen için en az 8 aylık olmasını beklemen lazım.. İlk önce eş seçtirceksin yani kuşcuya gidip 8 aylıktan büyük yani gözleri beyaz irisli olan erkekleri dişinin kafesine koyup baya bi gözlemleyeceksin anlaşıyorlarmı diye..dişinin yanaşması lazım erkeğin değil .. erkek hemen yanaşmaya başlar ama dişi seçicidir.. Erkeğini seçtikten sonra yuvalıklarını takıcaksın.. Gerisi Allah kerim :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Sezgin ANIL' Alıntı:
Öncelikle kendinizi sitemizde tanıtım bölümünde tanıtırsanız birdahaki sorularınıza daha net cevaplar alırsınız.Elinizdeki dişiye eş almak için varsa petshop yada üretici kuşu diğerlerinin arasına atıp hangisiyle eş tutacaksa onu alırsanız olur sizin alacağınız bir kuşla eş tutmayabilir.Bundan başka sizin bişey yapmanıza gerek yok gerisini onlar hallediyor Ayrıca sizin dişinin yaşıda önemli
bir ikincisi her kuş yumurtlayacak her kuştan yavru alına bilir diye bir şart yoktur hiç yumurtlamayada bilir zaten 1çift muhabbet kuşundan yavru almak zor muhabbet kuşları doğada sürü halinde yaşadıkları için kalabalık ortamı seviyor biraz da şans önemli

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
mubişinizin resimini eklerseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.dişimi erkekmi tahmini yaşı v.s.v.s.   

yasin_05

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Sarıoğlu
Hoşbulduk muhabbetkuşum çekoslovak 11 aylık yarn ıns muhabbet kusu uretıcesıne goturecegım :Dbakalım Allah Kerim:D

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Sezgin ANIL' Alıntı:
+1