Muhabbet Kuşu Cinsiyet [YARDIM]

SpyCyber

Yeni Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
sencan
arkadaslar bundan 2 ay once 1 çift muhabbet kuşu aldım ve ilk deneyimim , onun için fazla bir bilgiye sahip deilim aslında
kuşlardan birisini kedi yedi 1 tane kuşum kaldı şimdi yanına bi tane kuş alacagım ama kusu kime gösterdiysem kimisi erkek kimisi dişi diyor onun için birde buraya konu acıp sorayım dedim. yardımlrınızı bekliyorum
Saygılar.

http://www.imageresim.com/viewer.php?file=87302153299510667045.jpg
http://www.imageresim.com/viewer.php?file=97318012086819952207.jpg
http://www.imageresim.com/viewer.php?file=07549067269216763227.jpg

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Resimler gözükmüyor ve diğer kuşu kedi nasıl yedi?

SpyCyber

Yeni Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
sencan
balkonda asma vardı asmanın altına asmıştım gün boyonca durdu aksam kedi nasıl olduysa kafesi düşürüp yemiş. aksam yatmadan aklıma geldi ama iş işden geçtikten sonra nasıl olduysa ses felanda duymadım 

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuş kesinlikle dişi. Erkek bir eş alabilirsiniz. MAŞALLAH...

SpyCyber

Yeni Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
sencan
hocam kuş küçük yaşta oldugu için tam anlaşılamıyor sanırım bazen baska anlama yöntemi varmı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
SpyCyber' Alıntı:
hocam kuş küçük yaşta oldugu için tam anlaşılamıyor sanırım bazen baska anlama yöntemi varmı
Yoo kuş kesinlikle dişi ve tam olarak anlaşılıyor. Size erkek diyenler pek bilgili insanlar değil herhalde.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
SpyCyber' Alıntı:
hacam Allah senden razi olsun suan icime su serpmis durumdasin
Kardeş gagasında deliklerin etrafı beyaz olduğu için kuşun kesinlikle dişi. Erkek olması için pembe ya da mavi olmalıydı. Maşallah güzel bir kuş. Forumu gezin çiftlere nasıl bakım yapılmalı, çiftleşme için kafes düzeni nasıl olmalı vs. her konuda bilgi bulabilirsiniz. Kolay gelsin

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Bu arada yanına eş alacaksanız aynayı kaldırın. Kafese gaga taşı ve kalamar kemiği koymanızı tavsiye ederim

SpyCyber

Yeni Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
sencan
hocam birde bişey daha soracagım kusura bakma bazı kuşlar kabarık duruyor yani tüyleri o neyden olur herhangi bi rahatsızlıgı oldugu için mi?

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Yusuf ŞENCAN' Alıntı:
hocam birde bişey daha soracagım kusura bakma bazı kuşlar kabarık duruyor yani tüyleri o neyden olur herhangi bi rahatsızlıgı oldugu için mi?
Rahatsızlıkta olabilir normalde olabilir. Fotoğraflarnı paylasırsan yardımcı olur bilgili arkadaşlar