muhabbet kuşu çoğaltmak

MAHMUT ŞAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
mahmut
Soyadı
şaş
şu  an elimde 8 çift var ben bunları genişletmek istiyorum
25 metre kare yerim var
50 çift hedefliyorum şu an yavru mu alayaım yoksa çiftmi yardımlarınız için tesekürler ben adana dan mahmut.:)

mardin

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YAKOMAZ
Bana kalırsa yavrudan alıp çift yaprsanız daha sağlıklı olur alacağınız kuşların nasıl huylarını filan bilmediğiniz için biraz zor olabilir ama yine karar sizin.

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
bende çift alarak başladım ama şuan yeni başlıyor olsam yawru alıp başlardım.çünkü çift eve geldiğinde de 3-4 ay alışma süreci oluyor.yawru aldığında 3-4 ay + 2 ay daha beklersin genç damızlıkların olur. hayırlı üretimler

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
En güzeli yavru al kendin büyüt hem az masraf etmiş olursun hemde aklında soru işarteleri kalmaz üretim noktasında. damızlık alırsan ilk etapta kuşlar çok fazla para vermiş olursun. yer değişikliği noktasında kuşlar ister istemez yavruya oturmazlar nerede ise aynı zamanı alır...

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Yavrudan başlamanız üretim verimi açısından size daha çok katkı sağlar.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Süleyman UZUN' Alıntı:
bende çift alarak başladım ama şuan yeni başlıyor olsam yawru alıp başlardım.çünkü çift eve geldiğinde de 3-4 ay alışma süreci oluyor.yawru aldığında 3-4 ay + 2 ay daha beklersin genç damızlıkların olur. hayırlı üretimler
daha doğru olur

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yavrudan şaşmayın derim hem ucuza mal olur hem daha verimli olur huyunu suyunu bilmdiğniz anaç kuşları alıp fazla para vermektense yavru alın 4 aylık olduklarında eşe geliyorlar zaten

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Süleyman UZUN' Alıntı:
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HOŞ GELDİN SENDE BU ÇARESİZ HASTALIĞA YAKALANDIĞINDAN DOLAYI DOKTORLARA BAŞVURMUŞSUN HASBEL KADER SAĞOLSUN ARKADAŞLAR  İYİ YADA KÖTÜOLARAK REÇETENİ YAZMIŞLAR  AMMA TELEFONLA MUAYENE OLMAZ KARDEŞ SEN BU SİTEYİ NE ZAMANDAN BERİ TAKİP EDİYORSUN NE ZAMANDIR KUŞ BAKIYORSUN NEDEN BAKIYORSUN YERİN NASIL HANGİ MARKA BAKIYOR NE YEDİRİP NE İÇİRİYORSUN BİLGİ SEVİYEN NED
İR ELİN BOŞMU VS GİBİ AYDINLATIRSAN SİTEDEDE YOK YOK ALLAHA HAMDOLSUN EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN  SİZLERİ SEVİYORUZ SLM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavru alarak başlaman en iyisi olur. Yeni ortam şartlarına daha çabuk uyum sağlarlar