Muhabbet kuşu doğal yoğurt suyu

Burak Parlak

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Parlak
Esselamu Aleykum arkadaşlar muhabbet kuşumun suyuna haftada 2 gün suluğuna doğal yoğurt suyu koysam sıkıntı olur mu?

Ronay Ayk

Yeni Üyemiz
Adı
Ronay
Soyadı
ayk
Benim kendi forumlarımda yazdığım yazı var kefir yoğurt vb hakkında , bu ürünler kullanmak kuşlarımıza zararlıdır.
Tavsiye etmiyorum.Çünkü içerisinde laktoz bulunuz laktazı memeli canlıların yavruları sindirebilecek laktaz enzimi bulunur.
Kuş vb canlılar sindiremezler.

Burak Parlak

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Parlak
Benim kendi forumlarımda yazdığım yazı var kefir yoğurt vb hakkında , bu ürünler kullanmak kuşlarımıza zararlıdır.
Tavsiye etmiyorum.Çünkü içerisinde laktoz bulunuz laktazı memeli canlıların yavruları sindirebilecek laktaz enzimi bulunur.
Kuş vb canlılar sindiremezler.
Peki multivitamin ne kadar sıklıkla verilmeli?

Burak Parlak

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Parlak
Birde doğal suluğuna katılması geren şeyleri tavsiye edermisiniz bildiklerinizi ,

Ronay Ayk

Yeni Üyemiz
Adı
Ronay
Soyadı
ayk
Vitamin koyabilirsiniz.Süpervit , avivit vb ....
Ayrıca 15 günde bir limonlu su verebilirsiniz.Hem C vitamini hemde aşırı şişmanlamayı önler.Aslında çok şey var makaleler de var tabi .....:)

Burak Parlak

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Parlak
Vitamin koyabilirsiniz.Süpervit , avivit vb ....
Ayrıca 15 günde bir limonlu su verebilirsiniz.Hem C vitamini hemde aşırı şişmanlamayı önler.Aslında çok şey var makaleler de var tabi .....:)
Birde kuyruğunu aşağı yukarı hareket ediyor ?

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Birde kuyruğunu aşağı yukarı hareket ediyor ?
Bambaşka sorular ve yanıtları aramışsınız.
Kuyruk atması çok iyiye işaret değildir. Solunum yolları sıkıntısı yaşıyor olabilir.
Zayıf olması sizin beslemenizden mi yoksa yanlış besinlerden mi, hastalıktan mı diye bir çok konu içerir.

Spesifik soru doğru yanıta ve tedaviye yönlenmenizi sağlarç Burada yazılan herşey kuşlar için faydalı olabilir ancak solunum hastası bir kuşa da koksidiyoz tedavisi uygulamak yersiz olur.

bilgilerinize,