muhabbet kuşu eşleşme

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
hayırlı geceler. muhabbet kuşu eşleşmesinde tavsiyleriniz nelerdir? Neler yapmak gerekir? yoksa muhabbetler kuşları birbirlerini begenmelerimi gerekir? şimdiden teşekkürler

nafiz

Yeni Üyemiz
Adı
nafiz
Soyadı
ozcelik
en önemlisi dişi kuşun hazır olup erkeği beyenmesi erkek ler dişilere göre daha çabuk eşe gelirler kuşlarımıza verdiğimiz mamanında kızışmada etkisi vardır bakımları düzlenli ve düzgün olduktan sonra uygun zamanı kendileri ayarlayıp mutlu sona ulaşacaklardır

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
arkadaşım ben evde hobi olarak üretim yapıyorum ve eşleşme her defasında hiç tahmin etmediğim kuşlarım arasında gerçekleşti...Şimdiye kadar dişi kuşlarda hiç kızışma belirtisi görmedim. ancak maşallah diyim çok güzel yavrular alıyorum. Eşleşmeyi Birazda şansa bırakıyorum.

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
Ama ilk olarak kuşlar birbirlerni begenmeleri gerekiyor öyle degil mi? Bi dişi bi erkek kuş atıp bunları kızıştırıp zorla olur gibi eşleştirmek söz konusu değil herhalde?

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
Emre KARABAYRAM.' Alıntı:
Ama ilk olarak kuşlar birbirlerni begenmeleri gerekiyor öyle degil mi? Bi dişi bi erkek kuş atıp bunları kızıştırıp zorla olur gibi eşleştirmek söz konusu değil herhalde?
zaten zorla eşleştirme diye bi tabir kullanmadım...biraz da şans diyorum..yani çiftleşmesi için illa kızışması gerekmiyor...birbirlerini beğenipte hiç çiftleşmeyen de oluyor ki çok başıma geldi...

ugue

Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
çam
aynı dert bende de var bı cıft muhabtettım var dişiyi degiştirdim  şimdi  bekliyorum 1 hafta oldu hala dişi erkege  alışmadı dişi birde cok kızgın birazda erkekden  iri

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
erkek kuş dişi kuştan biraz daha iri olursa iyi olur
renk olarakda uyumlu olmaları olumlu etkileyebilir
kuşlar en az 6 aylık ise
kafes büyüklüğü, yuvalık, ortam havası uygunsa
yemlerine orantılı nijer katmışsan, yumurta maması veriyosan haftada 1-2 kere , kalamar kemiği, gaga taşı, kum ve vitamini varsa
3 ay beklediysen hala çift olmadılarsa vardır onlarında bir bildikleri
sen başka kuş al

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
recep abi bende şuanda kuş yok kendim eş yapmak istedim de biraz bilgi alıyım dedim bilgiler için teşekkür ederim

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Emre KARABAYRAM.' Alıntı:
recep abi bende şuanda kuş yok kendim eş yapmak istedim de biraz bilgi alıyım dedim bilgiler için teşekkür ederim
en güzelini yapmışsın emre önce bilgi al sonra kuşları al...forumda eski konuları biraz incele bu gibi ve ileride işine yarıyacak kocaman bir ansiklopedi gibi bir platform burası oldukça fazla bilgiye ulaşıcaksın üretim için.

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
aynen öyle erhan abi her istediklerine cevap bulabiliyorsun burda emeği geçen herkesden Allah razı olsun.