MUHABBET KUŞU GÜZELLİK YARIŞMASI ÖN TALEP LİSTESİ

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Yarışma hazırlıkları nasıl gidiyor cihan kardeşim. Yarın son gün arkadaşlar resimleri göndermeyen kardeşlerimizde gönderirlerse renkli bir yarış olur. Maksat kaynaşalım. Hareket olsun. Cihan ellerine sağlık bu arada zaman ve emek harcıyorsun, kendi adıma teşekkür ederim.    thumbsupbo

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ilginizden dolayı ben teşekkür ederim Durdu bey sağolun  ben bir an önce bu aktiviteyi başlatmak istiyorum fotoları bir an önce alıp düzenlemeyi bitirmek ve oylamaya sunmak istiyorum

arkadaşlar lütfen fotoları göndermeyen arkadaşlar gönderelim artık  30 kasım 2011 yarın foto gönderiminiz için son gün arkadaşlar rica ediyorum  sizlere

arkadaşlar ayrıca gönderdiğiniz resimleri 2 adet yayınlayacağım sonradan neden 3 ünü yayınlamadınız sorusuyla karşılaşmak istemiyorum baştan uyarmıştım sadece 2  adet resim yayınlayacağım diye  şimdiden herkese çok teşekkür ederim

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
abi artık geçti sen yarışmayı başlat bence   thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
YA CİHAT KARDEŞİM BAKIYORUM ŞUAN ÇEVRİMİÇİ OLUP RESİM GÖNDERMEYENLERDEN TABİİ TEPKİVEREN YOK  AMA 26 KASIMDA EN SON ÇEVRİMİÇİ OLAN ARKADAŞLAR VAR BELKİ BUGÜN SONGÜN OLDUĞUNU HALEN BİLMİYORLARDIR DİYEDE KARARSIZ KALDIM BU İŞ NEKADAR ZORMUŞ ARKADAŞ  YİNEDE YILMAYACAĞIM BU YARIŞMA SONUÇLANACAAAAAK  icon_wall

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bu işi yapıcaz sonuçlanrıcaz inşallah ben pes etmeyi sevmiyorum madem başladık bitecek tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar bol şans dilerim şimdiden arkadaşlar resmlerin tamamını alınca hafta sonu inşallah oylama başlayacak ve 25 gün gibi bir zamanda oylama sürecek herkesin bir oy hakkı var herşey hakkıyla olsun ...!

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ARKADAŞLAR RESİM GÖNDERME İŞİ SONLANDIRILMIŞTIR BU SAATTEN SONRA RESİM GÖNDERENLERİN RESİMLERİ KABUL EDİLMEYECEKTİR YARIŞMADAN DİSKALİFİYE OLMUŞLARDIR  RESİMLER EN KISA SÜREDE DÜZENLENİP OYLAMAYA SUNULACAKTIR BEN ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMA İNANIYORUM YARIŞMA İÇİN İLGİ GÖSTEREN VE BU İLGİSİNİ SÜRDÜREN EMEĞE SAYGI DUYAN ARKADAŞLARA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDER YARIŞMADA BAŞARILAR DİLERİM İYİ OLAN KAZANSIN 

BU ARADA ARKADAŞLAR ÇİRKİN MUBİŞ YOKTUR HEPSİ GÜZELDİR  BAŞARILAR BÜTÜN YARIŞMACILARI ŞİMİDEN TEBRİK EDERİM

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Teşekkür ederim cihan kardeşim emeğine sağlık. Hiç bir emek boşa gitmez inşallah. Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Güzel keyifli bir aktivite olur inşallah. thumbsupbo alkisd

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Emeğine sağlık Cihan.Allah razı olsun.Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
gaziugur' Alıntı:
gönderilen resimleri biz görebilecek mıyız
daha sonramı yayınlanacak
Hafta sonu yayınlayım oylamayı başlatacak hayırlısıyla :)

Aslında yarışma süresi 23 Aralığa kadar olsa iyi olur çünkü 24-25 Aralıkta Feshane Türkiye finali yarışması var :-\ thumbsupbo