Cihan kardeşimi bu girişiminden dolayı kutlatım. İnşallah bunun devamı da gelir ve hem siteye hem de Kıvrık Gagalılara katkı sağlar. Ayrıca emeği geçen diğer dostlarımıza da teşekür bir borcumuzdur.
Yarışmacı olarak değil ama sponsor olarak bundan sonraki yarışmalara destek vermek isterim.
Arkadaşlar Yerli kategorisi tamamlanmıştır Arkadaşlar Yerli kategorisi tamamlanmıştır
Ancak Nazım bey İngiliz kırması yazmış Uyarımızı farketmemiş olabilir OYÜZDEN Bunu değiştirmek ister yerli dalında kırma olmayan bir kuşla yarışmak isterse 21 kişilik üye yerli dalını tamamlayabiliriz
YERLİ KATEGORİSİNDEKİ ARKADAŞLAR MUHABBET KUŞLARINIZIN EN GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKMEK İÇİN KOLLARINIZI SIVAYIN KUŞLARINIZ HAZIRLANIN SİZLERDEN RESİMLER KİŞİSEL İLETİ YOLUYLA YADA MAİL ADRESİ BELİRTİLEREK İSTENECEKTİR ACELE ETMEYİN VE KUŞLARINIZI ÜZMEYİN KONUYU TAKİPTE KALIN HEYECANLI VE GÜZEL BİR SANAL AKTİVİTE SPONSORLARIMIZADA AYRICA BU GÜZEL HEDİYELERİ VE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM FOTOĞRAFLARI GÖNDERMENİZ İÇİN SİZE KESİN TARİH VE ADRES VERİLECEKTİR ... HERHANGİ BİR NEDENLE FOTOĞRAF GÖNDEREMEYEN VEYA GÖNDERMEYEN YARIŞMACILAR YERİNE HAZIR OLAN VE YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ İÇİN YEDEK KADRO OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAKİPTE KALALIM VE HERKES EN GÜZEL RESİMLERİ ÇEKSİN HAZIR BEKLESİN ARKADAŞLAR BU UĞRAŞI BENİM İÇİN GERÇEKTEN ŞEREF HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM
Yerli Dalındaki üye sayımız tamamlandığından ellerinde hazır fotoğrafı olanlar bugün tarihi itibari ile 16,11,2011 tarihinden itibaren fotolarını bana kişisel ileti olarak veya cihanaley@gmail.com mail adresime adı soyadı ve sınıfı yazarak 3 adet resmi örneğin Cihan AYTAN-YERLİ VE YARIŞACAK KUŞUNUZA AİT 3 ADET RESİM gönderMEYE BAŞLAYABİLİRLER
EvET JUMBO DALI 10 OLDU ARKADAŞLAR RESİMLERİ ÇEKMEYE HATTA HAZIRINIZDA VARSA GÖNDERMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ ...!
ellerinde hazır fotoğrafı olanlar bugün tarihi itibari ile 16,11,2011 tarihinden itibaren fotolarını bana kişisel ileti olarak veya cihanaley@gmail.com mail adresime adı soyadı ve sınıfı yazarak 3 adet resmi örneğin Cihan AYTAN-YERLİ VE YARIŞACAK KUŞUNUZA AİT 3 ADET RESİM gönderMEYE BAŞLAYABİLİRLER