MUHABBET KUŞU GÜZELLİK YARIŞMASI ÖN TALEP LİSTESİ

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihan kardeşimi bu girişiminden dolayı kutlatım. İnşallah bunun devamı da gelir ve hem siteye hem de Kıvrık Gagalılara katkı sağlar. Ayrıca emeği geçen diğer dostlarımıza da teşekür bir borcumuzdur.

Yarışmacı olarak değil ama sponsor olarak bundan sonraki yarışmalara destek vermek isterim.

...tüm yarışmacı dostlarımıza hayırlı olsun  :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar Yerli kategorisi tamamlanmıştır  Arkadaşlar Yerli kategorisi tamamlanmıştır

Ancak Nazım bey İngiliz kırması yazmış Uyarımızı farketmemiş olabilir OYÜZDEN  Bunu değiştirmek ister yerli dalında kırma olmayan bir kuşla yarışmak isterse 21 kişilik üye yerli dalını tamamlayabiliriz

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
YERLİ KATEGORİSİNDEKİ ARKADAŞLAR MUHABBET KUŞLARINIZIN EN GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKMEK İÇİN KOLLARINIZI SIVAYIN KUŞLARINIZ HAZIRLANIN SİZLERDEN RESİMLER KİŞİSEL İLETİ YOLUYLA YADA MAİL ADRESİ BELİRTİLEREK İSTENECEKTİR  ACELE ETMEYİN VE KUŞLARINIZI ÜZMEYİN KONUYU TAKİPTE KALIN  HEYECANLI VE GÜZEL BİR SANAL AKTİVİTE SPONSORLARIMIZADA AYRICA BU GÜZEL HEDİYELERİ VE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM    FOTOĞRAFLARI GÖNDERMENİZ İÇİN SİZE KESİN TARİH VE ADRES VERİLECEKTİR ... HERHANGİ BİR NEDENLE FOTOĞRAF GÖNDEREMEYEN VEYA GÖNDERMEYEN YARIŞMACILAR YERİNE HAZIR OLAN VE YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ İÇİN YEDEK KADRO OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAKİPTE KALALIM VE HERKES EN GÜZEL RESİMLERİ ÇEKSİN HAZIR BEKLESİN ARKADAŞLAR BU UĞRAŞI BENİM İÇİN GERÇEKTEN ŞEREF HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM

jumbo dalında yarışmacı taleplerini bekliyoruz

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
                    Yerli Dalındaki üye sayımız tamamlandığından ellerinde hazır fotoğrafı olanlar bugün tarihi itibari ile 16,11,2011 tarihinden itibaren  fotolarını bana kişisel ileti olarak veya cihanaley@gmail.com mail adresime  adı soyadı ve sınıfı yazarak  3 adet resmi örneğin  Cihan AYTAN-YERLİ  VE YARIŞACAK KUŞUNUZA AİT 3 ADET RESİM gönderMEYE BAŞLAYABİLİRLER

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Cihan benim birde jumbom var ben Jumbo içinde katılabiliyormuyum. Öyleyse benide yaz :)

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
2 Daldada yarışabiliyorsak benide yaz Cihan bey ozaman jumbo dalında

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Serkan Abi Sence Yarışmanın Favorisi Kim ?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
EvET JUMBO DALI 10 OLDU    ARKADAŞLAR RESİMLERİ ÇEKMEYE HATTA HAZIRINIZDA VARSA GÖNDERMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ  ...!

ellerinde hazır fotoğrafı olanlar bugün tarihi itibari ile 16,11,2011 tarihinden itibaren  fotolarını bana kişisel ileti olarak veya cihanaley@gmail.com mail adresime  adı soyadı ve sınıfı yazarak  3 adet resmi örneğin  Cihan AYTAN-YERLİ  VE YARIŞACAK KUŞUNUZA AİT 3 ADET RESİM gönderMEYE BAŞLAYABİLİRLER

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Yav Üretici Abilerim Sizin Hafta  Sonu Fesanede Yarısmanız Yokmu ona hazırlayın kusları:D Bırakın Ev de Bakanlar Yarıssın burda:):D