MUHABBET KUŞU GÜZELLİK YARIŞMASINDA DERECE ALANLAR HEDİYELERİ

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar sitemizde yapmış olduğumuz muhabbet kuşu resim güzelleri yarışmasında derece alan arkadaşlarımıza hediyelerinin ulaştığı konusunda bilgi almak adına  aşağıda yarışma sonuçları açıklanmıştır lütfen hediyelerini alanlar ve alamayanlar burada bizimle paylaşabilir mi !..

(Tahir Bayaki Arkadaşımızdan
Hayırlı olsun ,katılan arkadaslara şimdiden başarılar..

1.cilere: Proboviti 150 GR.
2.cilere: 1kg. lık mama
3.cülere: 500gr. muhabbet yemi

Bilal Erdem Arkadaşımızdan

Hayırlı olsun arkadaşlar herkese başarılar.
Yalnız burada ki heyecanınızı KIVRIK GAGALILAR ailesi olarak gerçek yarışmalarda da göstermenizi isterim.

Her 2 dalda 1. olan arkadaşlara;
Birer adet DI-A-ZYME 256 250 gr. ( Mamaya katılan )
2.ve 3. olan arkadaşlara ise;
Birer adet DI-A-ZYME 256 100 gr. ( Suya katılan )

Tarafımdan KIVRIK GAGALILAR YÖNETİMİ ve AİLESİ Adına Hediye Edilecektir.)

Yerli DALINDA DERECE ALANLAR  VE HEDİYELERİ

1.Emrah MUSAYIN            Tahir BAYAKİ DEN  PROBOVİTİ 150 GR
                                      Bilal ERDEM DEN DI-A-Z-AYME 256 250 GR

2.İsmail AKBAŞ                Tahir BAYAKİ DEN 1 KG MAMA
                                        Bilal ERDEM DEN DI-A-Z-AYME 256 100 GR

3.Hilmi AKYILDIZ               Tahir BAYAKİ DEN 500 GR MUHABBET YEMİ

JUMBO DALINDA DERECE ALANLAR VE HEDİYELERİ

1.Satılmış ERBEN               EMRAH MUSAYINDAN  1 PAKET VİTAMİN
                                      Tahir BAYAKİDEN  PROBOVİTİ 150 GR
                                      Bilal ERDEM DEN DI-A-Z-AYME 256 250

2.AHMET SALMAN               Tahir BAYAKİ DEN 1 KG MAMA

3.EMRAH MUSAYIN             Tahir BAYAKİ DEN 500 GR MUHABBET YEMİ

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Tahir BAYAKİ ve Bilal ERDEM abilerime gönderdikleri hediyeler için çok teşekkür ediyorum.Yarışmaya destek veren emek harcayan oy kullanan herkesten Allah razı olsun.Benimde 1. lere vitamin sözüm vardı.Satılmış ERBEN bey mail atmış ama ben onu daha dün gördüm.Mail de hediyeyi ona değil de ihtiyacı olan bir arkadaşa vermemi istiyor.Bu ince davranışından ötürü onada çok teşekkür ediyorum.Eğer üstadlardan bu kişiye gönder motive olsun arkadaşımız gibi bir istek gelirse gerçekleştirebilirim.Yoksa kendi tanıdığım birisine vericem.Saygılar.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
TAHİR BAYAKİ ABİM E GÖNDERDİĞİ HEDİYE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BİLAL ERDEM ABİMİN HEDİYESİ DE İNŞAALLAH VERMİŞ OLDUĞUM BAŞKA SİPARİŞLERLE BİRLİKTE BUGÜN ELİMDE OLACAK . AYRICA EMRAH KARDEŞİMİZ VE YARIŞMA İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. YARIŞMADA 1. OLAN KUŞLA BİRLİKTE 1 TANE RESİM GÖNDERMEK İSTERDİM AMA MALESEF KIRAMAYACAĞIM ÇOK SEVDİĞİM Bİ KARDEŞİM İSTEMİŞTİ ONA VERDİM KUŞLARI ONUN İÇİN FOTOĞRAF GÖNDEREMİYORUM.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yarışanlar ve hediyeleri ile yarışmaya renk katan nazik insanları tebrik ve takdir ederim stop :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
alkisd alkisd alkisd alkisd smileki smileki smileki smileki

helal olsun satılmış agam

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
SAĞOLASIN ABİMMMM BENİMMMM  ...                                                           

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Öyle bi imkan yok abi, kime sorsak size kefil, sizlere teşekkür etmek için ve insanları ilerideki yarışmalar için teşvik etmek ve yeni gelenlerin sizi tanıması içindir,
abi beleşe reklam işte daha ne :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Bilal bey konuyu açan benim ve benden art niyet olduğunu düşünebiliyormusunuz anlamadım  konunun araştırılması hediyelerin ulaştığı ulaşamadığı veya derece alan arkadaşların bilgilendirilmesi adına SELAHATTİN ABİNİN DE BİLGİSİYLE  açılmış iyi niyetli bir konudur bu bu durumdan benim bir çıkarım YOK eğer art niyet olduğu düşünülüyorsada ben artık yanlış anlaşılıyorum diyerek emeğime küseceğim tam tersi bu konunun araştırılmasını benden isteyen SELAHATTİN abimdir onun bana hediyeler konusundaki özel mesaj yazısına istinaden bu konuyu açtım tam tersi size reklam da oldu ÖMER kardeşiminde dediği gibi tabiiki benim veya başka birinin reklamına ihtiyacınız yok siz değerli ustalarımız işinizi gayet iyi yapıyorsunuz ama bu tepkinizi anlayamadım Bilal bey  size güvenmiyor değil sadece paylaşım yapıyoruz  bu heryerde her forumdada böyledir yarışmalar feshaneler derken konu biraz dağıldı bizde diğer üyelerimizin kafasında şüphe klmasın diye bu konuyu açtık yani sizin nekadar değerli güvenilir olduğunuzu anlatmaya çalıştık bir nevi ama bu cevabınızla üzüldüm açıkcası 

yarışmadan derece alan arkadaşlar adreslerini bu ilgili konudaki yerlere göndersinler herkesei tebrik ediyor hediye gönderen ustalarada teşekkür ediyorum 

ayrıca SELAHATTİN ABİ SANA DA ŞİMDİ KATILIYORUM BANA DEMİŞTİNKİ BU İŞLER ZORDUR DEMİŞTİN BEN SADECE ORGANİZE ETTİM ARKADAŞLAR DÜZENLEMELERİ YAPTIM OYLAMA DURUMLARINI BİLE GÖRMEDİM HİÇBİR ÇIKARIM OLMADI BİRŞEYLER KATMAYA SİTEYİ CANLANDIRMAYA BİR AKTİVİTE YAPMAYA ÇALIŞTIM HEPSİ BU  BR YANLIŞIM VARSA HERKESTEN ÖZÜR DİLERİ YİNEDE  :( :(

AYRICA  TAHİR BAYAKİ ABİ SÜREKLİ BENDEN YARIŞMA SONUÇLANDIĞINDAN BERİDİR KAZANALARIN ADRESLERİNİ İSTEDİ SAĞOLSUN TAHİR ABİ BANA BU SABAHTA GÖNDERDİĞİN ÖZEL MESAJI PAYLAŞIYORUMBURADA

Tahir BAYAKI
Gold-2-Üye

Toplam İleti: 1.099

Wunder Vogel ve Magnesia bayisi..

Yarışma hediyeleri
« Alıcı: Cihan AYTAN : Bugün, 09:31:42 »

AlıntıYanıtlaSil

--------------------------------------------------------------------------------

Cihan kardesim günaydın, yerli dalında 3.cü Hilmi AKYILDIZ ve jumbo dalında 2.ci Ahmet SALMAN bey adreslerini henüz bildirmediler..
Saygılar..

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
slm arkadaşlar bu organizasyonu düşünüp hazırlayan üstadları tebrik ediyorum.. fakat beni düşündüren tek şey .. böyle güzel düşünülüp hazrılanan yarışmanın eksikliklerinin olması .. madem bu yarışma düzenleniyor ve heyecan yaşatıyor site üyelerine.!!  bence yarışma sonunda kazanan arkadaşlar 1.lik alan kuşlarıyla fotoğraf çekip sitede yayınlanarak daha da güzelleştirmiş olmazlarmıydı bu heyecanlı yarışmayı ..  saygılar..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Cihan merhaba,
Yarışma ile ilgili sponsorların yarışma hediyelerini kazanan arkadaşlara gönderdimi,göndermedimi
ellerine ulaştımı acaba bir araştırsan sonradan mahçup duruma düşmeyelim
Arkadaşlar herhangi bir problem yok bu konuyu dün cihana özelden attım yarışmayı neticelendirelim diye ayrıca adreslerini belirtmeyen arkadaşlara özel mesaj attım adresleri belirtsinler diye

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ALLAH razı olsun Selahattin abi Tahir abi ve tüm anlayışlı arkadaşlara  teşekkür ederim  okadar emek verdiğimizi düşünüp  birde yanlış anlaşılmaktan korkardım oda başıma geliyordu  bu konu tamamen teyit amaçlıydı 

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Cihan AYTAN' Alıntı:
ALLAH razı olsun Selahattin abi Tahir abi ve tüm anlayışlı arkadaşlara  teşekkür ederim  okadar emek verdiğimizi düşünüp  birde yanlış anlaşılmaktan korkardım oda başıma geliyordu  bu konu tamamen teyit amaçlıydı
Yorumumu sildim emekleriniz boşa gitmesin yanlış anlaşılma sen yanlış anlayan anlaşılan ben olurum.