muhabbet kuşu hakkında

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
sa  alalı  3  4  gün  oldu    folluğa  ne  zaman  girer  benim odamda  duruyo  iyi  anlaşıyorlar  ama  havuçlu  mama  falann verdim  ne  eksiklik  vardır  ve  ne  yapmam  gerek

Ekli dosyalar

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Ev ortamına alışmalarını bekleyiniz, Yuvalıkları takılı ise yuvalıklarını çıkarınız
Kuşların bulunduğu odada televizyon gibi ses çıkaracak aletlerin olmaması üremeleri açısından önemlidir. Muhabbet kuşlarının belli bir uyku düzeni vardır akşam 8den sonra rahatsız etmemeniz gerekir bildiklerim kadarıyla

İyi günler dilerim

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
tşk  ederim  benim  odamda  kalıyor  2  tane  çalışma  masası  var    birinde  kalıryorlar  1  tanede  sarı  erkek  var  yavru  ayrı  kafesde  sıkıntı  olur  mu  acaba. 

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
sarı yavru bunların yavrusu ise yanlarından ayırmanız bi bakımdan iyi olmuş bi süre sonra kıskanıp dövüyorlar geçen hafta yavrusunu dövdü benim anne veya babası artık

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Yok Hollanda saf sarı başkasının yavrusu  şuan ayrılar  çiftler benim odamda duruyor galiba odaya alışması gerek gibi

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Aynı odada olmalarına bi sakınca yok ama kesinlikle aynı kafese koymayın döverler yavruyu kıskançlıktan